ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έψαξες ποτέ τι παγάκια βάζεις στο ποτό σου;

H λύση είναι… Ν-ice!

Μέρες που είναι, ένα ποτάκι μπροστά από το τζάκι ή σε ένα οικογενειακό τραπέζι, ή σε ένα πάρτι με την παρέα είναι must για να μπεις για τα καλά στο κλίμα των γιορτών Τα παγάκια είναι απαραίτητα, είτε διαλέξεις το κλασσικό Scotch on the rocks, είτε ένα trendy gin, είτε την αγαπημένη σου βότκα ή ένα ευφάνταστο cocktail . Και επειδή πολλές φορές τα παγάκια είναι αυτά που μπορεί να αλλοιώσουν την γεύση του ποτού σου, η λύση είναι… Ν-ice!

Γιατί τα παγάκια N-ice είναι η τέλεια επιλογή για το πότο σου;
Τα αγνά, κρυστάλλινα παγάκια N-ice παράγονται αποκλειστικά από φιλτραρισμένο πόσιμο νερό, αποχλωριωμένο, αποστειρωμένο και επεξεργασμένο με την μέθοδο Αντίστροφης Όσμωσης. Συνεπώς τα παγάκια N-ice είναι κρυστάλλινα, άοσμα, με ουδέτερη γεύση, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και απαλλαγμένα από ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς.

Δεν θα δυσκολευτείς να τα βρεις αφού τα Κυπριακά παγάκια N-ice παράγονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Κυπριακής εταιρείας Παγωτά Παπαφιλίπου και Πατισερί Παναγιώτης ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και υγείας. Μέσω του καλά οργανωμένου δικτύου διανομής, με φορτηγά – καταψύκτες, διανέμονται σε όλη την Κύπρο.

Τα παγάκια N-ice μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες αφού διατίθενται σε 4 συσκευασίες, των 1.5kg με επανακλεινώμενο άνοιγμα, των 2.7kg και των 4.5kg.

Περισσότερες πληροφορίες γιατί τα παγάκια N-ice αγαπούν το ποτό σου, μπορείς να βρεις στην νέα μοντέρνα ιστοσελίδα τους www.N-ice.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X