ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόνο για άνδρες! Τι πρέπει να κάνεις σήμερα για να βγάζεις περισσότερα χρήματα

Τέσσερις συμβουλές που πρέπει να ξέρεις

Το κέρδος δεν πρέπει να είναι ο πρωταρχικός στόχος όταν ξεκινάς μία επιχείρηση ή μία δουλειά γενικότερα, είναι όμως ένα σημαντικό κομμάτι της εργασίας. Αν η επιχείρηση που έχεις ήδη δεν αποδίδει οικονομικά, ουσιαστικά κάνεις ένα χόμπι που μπορεί να σε ζημιώσει. Για να βγάζεις περισσότερα λεφτά πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα άμεσα.

Αυτά είναι τέσσερις στρατηγικές σε σχέση με τη δουλειά ή την επιχείρηση σου. Οι στρατηγικές αυτές απαιτούν την προσοχή σου για να έχεις κερδοφορία. Απαιτούν όμως και αλλαγές σε αυτά που μέχρι χθες θεωρούσες σημαντικά ή είχες συνηθίσει. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο σκέψης αλλά όλα μπορούν να γίνουν με το κατάλληλο focus.

Πούλα όσο νιώθεις άνετα

Οι πιθανότητες να μην γνωρίζεις πώς οτιδήποτε κι αν κάνεις είσαι πωλητής είναι πολλές. Αν έχεις επιχείρηση γνωρίζεις ήδη πώς η πώληση είναι σημαντική. Ακόμα κι αν δεν έχεις κάτι δικό σου, πρέπει να «πουλήσεις». Πρέπει να είσαι αυτό που η δουλειά σου χρειάζεται. Αυτό αυτομάτως σε κάνει απαραίτητο.

Δεν υπάρχει όμως ανάγκη να το παρακάνεις είτε με τις προσωπικές σου ικανότητες είτε με ένα πραγματικό προϊόν. Πρωτίστως πρέπει να νιώθεις άνετα ο ίδιος για να κρατήσεις ακόμα και τους πελάτες σου. Μάλιστα οι πελάτες σου δεν εκτιμούν την υπερβολή. Θέλουν συχνή ενημέρωση αλλά και συνέπεια.

Κάνε κάθε μέρα στρατηγικές

Η φυσική μας τάση είναι να ξυπνάμε κάθε μέρα και να κάνουμε ότι πιστεύουμε ότι είναι επείγον. Το ίδιο και στη δουλειά, το τσεκάρισμα των email και των κλήσεων είναι το πρώτο που κάνουμε. Αν θες να βγάζεις περισσότερα λεφτά, ξεκίνα τη μέρα σου πιο παραγωγικά.

Μία στρατηγική θα ήταν να συντάξεις μία προσφορά σε κάποιον παλιό πελάτη για να ανανεώσεις την οικονομική σχέση σας. Μία άλλη ιδέα είναι να ψάξεις για ευκαιρίες. Αντί να ασχοληθείς με τα συνηθισμένα κλείσε ένα νέο πελάτη ή βγάλε μία προσφορά που λίγοι μπορούν να αρνηθούν.

Πρόσφερε ποιότητα και αξία

Τα χρήματα έρχονται όταν οι πελάτες σου βλέπουν πώς ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάς. Ξόδεψε περισσότερο χρόνο στην εικόνα της επιχείρησης σου, τις υπηρεσίες σου και την πληροφόρηση που δίνεις. Αυτή η στρατηγική θα σε ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές και θα φτιάξεις ένα πελατολόγιο που θα σου προσφέρει μεγαλύτερο εισόδημα.

Δραστηριοποιήσου στο ίντερνετ

Υπάρχουν ατέλειωτες ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες σήμερα με τα social media, Google AdWords και όλες τις δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο. Μπορείς να διαφημίσεις την επιχείρηση σου και να φτιάξεις μία τεράστια βάση πελατών.

Πηγή: the-man

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση

X
X