ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το comeback του Μιλτιάδη Νεοφύτου (pics, vid)

Τον χάσαμε για κάποιο διάστημα

Αντρέας Γιωργαλλάς

Άρχισαν σήμερα (05/02) με τον πιο επίσημο τρόπο οι εργασίες για το γήπεδο της Λεμεσού και αναμφίβολα ο Μιλτιάδης Νεοφύτου ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν. Ο κύριος Νεοφύτου ως γνωστό ανήκει στην κοινοπραξία CYFIELD NEOPHYTOU J.V που έχει αναλάβει την διεκπεραίωση του έργου.

Ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας ήταν και είναι από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα στον κόσμο του κυπριακού ποδοσφαίρου και κάνει μετά από καιρό την εμφάνιση του στο προσκήνιο, σε ένα κομμάτι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το ποδόσφαιρο.

Σε δηλώσεις του για το έργο ο κύριος Νεοφύτου είπε, «Θα καταβάλουμε όπως σωστά είπε και ο πρόεδρος με εντιμότητα και ακεραιότητα να παραδώσουμε ως υποχρέωση μας, εν τζαι να κάμουμε κάτι παραπάνω εν υποχρέωσή μας να το κάμουμε, για αυτό μας εργοδοτήσετε βασικά, μας εδώσετε το έργο. Είναι υποχρέωσή μας να κινηθούμε στα σωστά πλαίσια τα χρονικά και τα ποιοτικά για να παραδώσουμε ένα έργο που το περιμένει η Λεμεσός και η Κύπρος όλη εδώ και αρκετά χρόνια. Σήμερα είναι η επίσημη έναρξη και εύχομαι ο θεός να βοηθήσει όλους μας να κυλήσουν τα πράγματα ομαλά προς την σωστή κατεύθυνση».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X