ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρήκε τον σπιτονοικοκύρη της να κοιμάται δίπλα της (pics)

Την ξύπνησε το γαργαλητό από τα γένια του

Η Donna μετακόμισε με τα παιδιά της σε ένα ονειρεμένο σπίτι φεύγοντας μακριά από το ασύμφορο μικρό διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν. Όλα έμοιαζαν ιδανικά με τον 61χρονο σπιτονοικοκύρη της να είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να βοηθήσει σε ότι χρειαζόταν.


Φρίκη: Βρήκαν το κεφάλι της σε σακούλα με σημείωμα


Λίγες βδομάδες μετά ο 61χρονος άρχισε να δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις και γινόταν όλο και περισσότερο κτητικός ενώ ρώτησε την Donna αν θέλει να συνάψουν σχέσεις με την ίδια να του απαντά αρνητικά. Μετά την αρνητική απάντηση ο σπιτονοικοκύρης περίμενε να κοιμηθούν όλα τα μέλη της οικογένειας χρησιμοποίησε τα κλειδιά του και τρύπωσε στο κρεβάτι της Donna που ξύπνησε από το γαργαλητό της γενειάδας του.

Όπως εξομολογείται η Donna o Sıkander στην αρχή ήταν τέλειος σπιτονοικοκύρης, ήταν πρόθυμος να ελέγξει ότι πάνε καλά στο καινούργιο σπίτι και προσθέτει, «Ήμουν πολύ ευγνώμων για την αφοσίωση του. Η συμπεριφορά του δεν άργησε να γίνει περίεργη πολλές φορές εμφανιζόταν από το πουθενά με την δικαιολογία ότι απλά ήταν περαστικός. Λίγες βδομάδες αργότερα τα δίδυμα αγοράκια της Donna κάθονταν στα σκαλιά του σπιτιού μιλώντας με φίλους τους. Ο 61χρονος εμφανίστηκε και άρχισε να φωνάζει, «φύγετε δεν πρέπει να παίζεται με αυτά τα παιδιά».

Ωστόσο τρομαχτική είναι η εξομολόγηση της για την νύχτα που μπήκε στο σπίτι της ο Sıkander. «Ήρθα κουρασμένη από την δουλειά. Φίλησα τα παιδιά μου, τα καληνύχτισα και μετά πήγα στο κρεβάτι μου να ξαπλώσω. Αποκοιμήθηκα αλλά κοντά στις 11 ξύπνησα ξαφνικά ένοιωθα κάτι να με γαργαλά στον λαιμό μου. Κάποιος κοιμόταν μαζί μου καταλαβαίνοντας ποιος ήταν ένοιωσα αηδία. Ούρλιαξα και πετάχτηκα από το κρεβάτι φωνάζοντας του, τι κάνεις εδώ είσαι άρρωστος. Αυτός απλά έβαλε το δάχτυλο του στα χείλη του ψιθυρίζοντας “Shhh”».

Όταν κατάλαβε ότι η Donna θα καλούσε την αστυνομία ο Sikander άρχισε να ζητά συγγνώμη ελέγχοντας πρώτα ότι τα παιδιά ήταν για ύπνο. Η αστυνομία έφτασε τέσσερις μέρες μετά και προχώρησε σε σύλληψη του 61χρονου. Η οικογένεια μετακόμισε σε ασφαλή τοποθεσία ενώ η δίκη βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X