ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη έπαιξε στην παράσταση, πήγε για ποτό και «έφυγε» ξαφνικά

Τι δήλωσε ο συνάδελφός της, Φώτης Σπύρου

Θλίψη έχει προκαλέσει στο χώρο του θεάτρου ο ξαφνικός θάνατος της ηθοποιού Νίκης Λειβαδάρη σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό Φώτη Σπύρου η νεαρή συνάδελφός του «έφυγε» μετά από ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε το βράδυ του Σαββάτου κάτα τη διάρκεια της εξόδου της για ποτό μετά το τέλος της παράστασης «Stamboul Train» στην οποία συμμετείχε.

«Όπως έμαθα το βράδυ του Σαββάτου πηγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ξεφύχησε» δήλωσε ο Φώτης Σπύρου στην Espresso.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε ανταλλάξει μηνύματα με την Νίκη Λειβαδάρη το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να συναντηθούν την Κυριακή. «Το Σάββατο το βράδυ στις 10:55 μου έστειλε μήνυμα ότι "αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω". Την επομένη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε "έφυγε"... Δεν μπορώ να το πιστέψω» συμπλήρωσε ο Φώτης Σπύρου.

Την είδηση για το θάνατο της 33χρονης ηθοποιού δημοσιοποίησε μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook ο πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Νίκη Λειβαδάρη είχε συμμετάσχει στα σίριαλ «Μίλα μου Βρώμικα» και «Αληθινοί έρωτες», ενώ αυτή την φετινή σεζόν συμμετείχε στο διάσημο θρίλερ Stamboul Train του Γκράχαμ Γκρην, στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X