ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανασύρθηκαν οι σοροί των νεκρών στην Κρήτη (Pics, Vid)

Εργαλειοθήκη του αυτοκινήτου εντοπίστηκε σε παραλία

Εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις άνθρωποι, οι οποίοι αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου, όταν το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το όχημα εντοπίστηκε στην κήτη του ποταμού, περίπου 500 μέτρα μακριά από το σημείο όπου είχε γίνει μια από τις μοιραίες κλήσεις και ξεκίνησαν οι έρευνες, ενώ μέσα του βρέθηκαν οι σοροί των τεσσάρων μελών της οικογένειας.

Από το αυτοκίνητο ανασύρθηκαν οι σοροί και των τεσσάρων αγνοουμένων. To όχημα εντοπίστηκε θαμμένο στο βυθό του ποταμιού. Όπως φαίνεται, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο μαζί.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν μία 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της. Η τετραμελής οικογένεια επέστρεφε από γάμο, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο διοικητής των Πυροσβεστικών υπηρεσιών του Νομού Ηράκλειου Γιώργος Τσικαλάς οι εργασίες των σκαπτικών μηχανημάτων στην κοίτη του Γεροποτάμου ήταν προγραμματισμένο να ξαναρχίσουν από τις 7 το πρωί.

Οι επιβαίνοντες στο ΙΧ δεν γνώριζαν καλά την περιοχή, αφού είχαν μεταβεί εκεί από τον Άγιο Νικόλαο, το ζευγάρι και από τις Αρχάνες η μητέρα με τη μικρή της κόρη.

Oι αρχές ευελπιστούν ότι έχει πέσει η στάθμη του ποταμού επαρκώς, ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες με τη συνδρομή των δυτών. Όλη τη νύχτα επιχειρούσαν 50 πυροσβέστες με 10 οχήματα στην ξηρά.

Εργαλειοθήκη αυτοκίνητου που εντοπίστηκε από κατοίκους στην παραλία του Κόκκινου Πύργου, εκτιμάται ότι ανήκει στο αυτοκίνητο της οικογένειας που αγνοείται, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης.

Πηγή: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X