ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου (vid)

«Ντροπή ντροπή!»

Όπως σας έχουμε ήδη πει η Μαίρη αναφέρθηκε πρόσφατα στη δερματική πάθηση που αντιμετωπίζει, ενώ λίγο μετά προβλήθηκε η εκπομπή ''Στην υγειά μας'' στην οποία βρέθηκε καλεσμένη. Μετά την προβολή της εκπομπής, Μαίρη Συνατσάκη ήρθε αντιμέτωπη με διάφορα αρνητικά σχόλια που αναφέρονταν στο δερματολογικό της πρόβλημα, και η ίδια αποφάσισε να απαντήσει με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Αυτό είναι το δέρμα μου σήμερα. Χωρίς κανένα φίλτρο ή οποιοδήποτε μακιγιάζ. Αυτήν την περίοδο κάθε μέρα είναι κι αλλιώς. Ανάλογα με τον καιρό, το τι έχω φάει, την ημέρα του κύκλου μου, το στρες μου. Έχω ροδοχρου ακμή και την ημέρα της εγγραφής της εκπομπής «Στην Υγειά Μας» ήταν μια κακή μέρα για το πρόσωπο μου. Όταν βάφομαι φαίνεται ακόμη χειρότερα η υφή του, γι αυτό βγαίνω σε βίντεο και φωτογραφίες στο 80% των περιπτώσεων άβαφη", είπε η ίδια ανάμεσα σε άλλα.

Λίγο μετά από το δημόσιο ξέσπασμα της Μαίρης, η Κατερίνα Καινούργιου, έξαλλη με όσα έγιναν, αποφάσισε να πάρει θέση.

«Την ημέρα εκείνη είδα την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που γράφανε μετά για το πρόσωπο της Μαίρης, εντωμεταξύ ήταν τα φώτα… δεν ξέρω, φαινόταν ότι γυάλιζε η κοπέλα. Ήμουν με έναν φίλο μου, το βλέπαμε και μου έλεγε ρε παιδί μου “Τι ωραία κοπέλα είναι αυτή μπορείς να μου την γνωρίσεις;”». Και πρόσθεσε: «Την επόμενη ημέρα μπαίνω στα social και διαβάζω τις χυδαιότητες που γράψανε κάποιοι για το δέρμα της κοπέλας και παθαίνω σοκ. Ήθελα να μπω εγώ να βρίσω… Ποιο άρρωστο μυαλό μπαίνει στην διαδικασία, βλέπει ένα κορίτσι 35 ετών 33 πόσο είναι δεν ξέρω… Και μπαίνει στην διαδικασία να κάτσει να γράψει τέτοια πράγματα επειδή στο «Στην υγειά μας» μπορεί να είχε λίγα σπυράκια. Ναι! Εμείς οι γυναίκες έχουμε και σπυράκια έχουμε και τριχοφυΐα έχουμε και δύσκολες ημέρες έχουμε και… Ντροπή ντροπή!», δήλωσε η ίδια on air.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: must.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X