ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξομολόγηση: Έκανα αίτηση στο Survivor ενώ έκανα χημειοθεραπείες (Vid)

Η μεγάλη στήριξη που έλαβε από τον Σάκη Τανιμανίδη

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο της ουροδόχου κύστης μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ο πρώην παίκτης του Survivor, που έμεινε γνωστός ως μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης.

Ο Πάνος Αργιανίδης, που διαγνώστηκε με την ασθένεια λίγο πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης, μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι και να κρατήσει μυστικό την αρρώστια του.

«Ξαφνικά, στα 36 μου, μέσα σε τρεις μήνες μπήκα σε διαδικασία να κάνω χημειοθεραπείες τριών χρόνων. Άλλο τον ακούς για άλλους ανθρώπους και άλλο για τον εαυτό σου. Εκείνη την περίοδο δεν σκεφτόμουν εμένα, μόνο τους δικούς μου ανθρώπους. Για τον καρκίνο ήξεραν μόνο οι γονείς και τα αδέλφια μου, οι συγγενείς μου το έμαθαν μετά το παιχνίδι. Ο καρκίνος σε ωριμάζει και καταλαβαίνεις ότι η ζωή είναι στιγμές. Δήλωσα συμμετοχή στο Survivor,ενώ έκανα χημειοθεραπείες. Δεν είπα τίποτα για τον καρκίνο για να μη νομίζει ο κόσμος ότι το κάνω για διαφημιστικούς λόγους» είπε.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είπε ότι ο καρκίνος δεν σε αφήνει να κάνεις πολλά όνειρα. «Δεν μπορούσα να λειτουργήσω καλά σωματικά, έλεγα όλο δικαιολογίες» είπε για τους λόγους που δεν είπε για τον ασθένεια ούτε στους φίλους του. «Την τελευταία μου χημειοθεραπεία την έκανα μία εβδομάδα πριν πάω στον Άγιο Δομίνικο [...] Ο Σάκης με στήριξε πάρα πολύ» είπε.

Πηγή: newsbeast.gr

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X