ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Η ελπίδα του OMEGA και τα καλάμια που πετάνε

Υψηλόβαθμο στέλεχος σε τηλεοπτικό κανάλι δήλωσε προκαταβολικά ότι εορταστικό πρόγραμμα που ετοίμασαν δεν έχει επιτυχία

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Εκνευρισμό προκαλούν οι παρεμβάσεις τηλεοπτικού αστέρα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης για τον τρόπο που καλύπτουν ή δεν... καλύπτουν την εκπομπή του. Σε κάποιους έχει γίνει πραγματικός βραχνάς αφού τους υποβάλλει και τους τίτλους και τις φωτογραφίες που πρέπει να χρησιμοποιήσουν όταν αναφέρονται στο άτομό του. Συνάδελφος εξέφρασε πρόσφατα την αγωνία του για τον τηλεαστέρα. Όπως είπε "είναι πολύ επικίνδυνα εκεί ψηλά που ταξιδεύει με το καλάμι του και πρέπει να προσέξει γιατί τα καλάμια τη σήμερον ημέρα σπάζουν εύκολα".

Ταραχή προκάλεσε στο OMEGA η προσωρινή διακοπή της εκπομπής FARS ATTACK που παρουσιάζει ο Χάρης Αριστείδου. Η διακοπή αν και προσωρινή, λόγω τεχνικού προβλήματος, δεν είναι σίγουρο πότε και θα επανέλθει με νέα επεισόδια. Προς το παρόν θα αρκείται σε επαναλήψεις αφού και αυτές "γράφουν"...

Πάντως το OMEGA ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Όχι μόνο γιατί έρχονται νέες, φρέσκες εκπομπές από το Open Tv με τις οποίες αναμένει να ξαναμπεί στο παιχνίδι της τηλεθέασης αλλά και για ένα άλλο λόγο που γεμίζει ελπίδα το κανάλι του Αρχαγγέλου. Πρόκειται για τη φημολογούμενη οριστική λήξη της συνεργασίας του Plus Tv με το Open με τη νέα χρονιά. Τα δύο κανάλια φαίνεται να τα έχουν βρει εξωδικαστικά. Η ελπίδα των ιθυνόντων του OMEGA είναι ότι τα ποσοστά τηλεθέασης που του "έκλεβε" το Plus προβάλλοντας ταυτόχρονα εκπομπές του Open που πρόβαλλε και το OMEGA, θα επιστρέψουν κοντά του.

Υψηλόβαθμο στέλεχος σε τηλεοπτικό κανάλι δηλώνει προκαταβολικά στους ιθύνοντες ότι το εορταστικό πρόγραμμα που ετοίμασαν δεν πρόκειται να έχει επιτυχία. "Φθήνια και μια από τα ίδια" ήταν οι λέξεις που χρησιμοποίησε και θύμωσαν κάποιους. Η συνέχεια στη συζήτηση θα δοθεί, όπως ανέφεραν για να τελειώνουν οι μονόλογοι, μετά τις μετρήσεις της AGB.

Τον Ιανουάριο, το πολύ τον Φεβρουάριο αποφασίζει ο Alpha για την τύχη κάποιων από τις εκπομπές του. Οι τηλεμετρήσεις θα κρίνουν κατά πόσον θα συνεχίσουν και με ποιο ρυθμό ενώ συζητούνται συνεχώς σενάρια για νέες παραγωγές και εμπλουτισμό του προγράμματος.
Σε μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για τον φόρτο εργασίας. Συντάκτες και τεχνικό προσωπικό έχουν φθάσει στα όρια τους και αντιδρούν όχι μόνο κατά της εργοδοσίας αλλά και κατά της ΕΣΚ που δεν αντιδρά τη στιγμή που θύμα της κατάστασης, όπως και το ίδιο αναφέρει σε κατ' ιδίαν συζητήσεις είναι και μέλος του Δ.Σ. της οργάνωσης. Η περίοδος των γιορτών αύξησε κατά πολύ τις απαιτήσεις για παραγωγή δημοσιογραφικής ύλης και το παράπονο είναι πως υπάρχουν άτομα που έχουν φορτωθεί διπλή και τριπλή εργασία αναπληρώνοντας απολυμένους συναδέλφους και μάλιστα χωρίς καθόλου αύξηση μισθού...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X