ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Το Τατουάζ αντιγράφει τη ζωή ή το αντίστροφο;

Διαβάστε πού υπήρξαν αποχωρήσεις, αψιμαχίες και επικρίσεις

Κανάλι παγκύπριας μετάδοσης βρίσκεται στα όρια νευρικής κρίσης λόγω των ποσοστών τηλεθέασης που καταγράφει. Οι ιθύνοντες, αν και βρήκαν μια κάποια λύση στις επαναλήψεις, θεωρούν ότι χρειάζονται μία τουλάχιστον σημαντική, πετυχημένη τοπική παραγωγή ενώ το ιδανικό θα ήταν οι δικές τους πετυχημένες, τοπικές παραγωγές να ήσαν τρεις.

Προτάσεις, ιδέες, σενάρια και... ριάλιτι πάνε και έρχονται αλλά μέχρι στιγμής καμιά δεν... κόλλησε.

Νέο ερωτικό μήνυμα στάλθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πρωταγωνιστές του Τατουάζ. Και οι δημοσιογράφοι το βρήκαν αμέσως και το ανέδειξαν! Πρόκειται για τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε η Δανάη Παππά για το τηλεοπτικό της ταίρι, τον γοητευτικό Κύπριο ηθοποιό Στέφανο Μιχαήλ. Η σχέση των δύο "παίζει" στα ΜΜΕ για καιρό. Οι ίδιοι είχαν διαψεύσει ότι είναι ζευγάρι ενώ τώρα η Δανάη έρχεται να ρίξει νέο λάδι στη φωτιά, πριν αυτή σβήσει...

Και να ήταν μόνο αυτό;

Το τσουνάμι ερώτων που υπάρχει στο Τατουάζ όπου όλοι φιλιούνται και κάνουν σεξ κάθε δύο δευτερόλεπτα βγαίνει πια και στην πραγματική ζωή. Άλλη πρωταγωνίστρια έβαλε φωτογραφίες με τον δεσμό της και έγινε θέμα σε όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες που ασχολούνται με τη showbiz. Ακόμα και ο Κούλλης Νικολάου βγήκε στο Instagram "full in love" και έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα του συνοδεύοντάς την με φωτογραφία όπου φιλιούνται.

Προηγήθηκε όλων ο έρωτας του Ανδρέα Γεωργίου με τον νέο του δεσμό και με ανάλογες φωτογραφίες που πλημμύρισαν ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα τις προάλλες.

Παρ' όλ' αυτά, το Τατουάζ παραμένει σε... βαρομετρικό χαμηλό. Πολύ χαμηλότερο από τις προσδοκίες.

Μήπως να δουν και λίγο το σενάριο;

Θυελλώδης ήταν η Γενική και Καταστατική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών χθες, κατά την οποία 45 μόνο άτομα ενέκριναν όλες, και τις 16 καταστατικές αλλαγές που πρότεινε το Δ.Σ. Υπήρξαν αποχωρήσεις, αψιμαχίες και επικρίσεις.

Η συζήτηση για ένταξη στην συντεχνία ατόμων από άλλα επαγγέλματα, όπως ατόμων που εργοδοτούνται ως εκπρόσωποι τύπου διαφόρων οργανισμών ήταν ιδιαίτερα έντονη αλλά τελικά πέρασε. Οι επικριτές της συγκεκριμένης πρότασης υποστηρίζουν ότι αλλάζει οριστικά την Ένωση Συντακτών ως συντεχνία δημοσιογράφων. Αντιδράσεις υπήρξαν και για την εισήγηση για περιορισμό των δικαιωμάτων των συνταξιούχων μελών οι οποίοι πια δεν θα μπορούν να εκλέγονται στην ηγεσία αλλά μόνο να ψηφίζουν. Κάποιοι από τους δημοσιογράφους που αντέδρασαν στις μεθοδεύσεις, όπως τις χαρακτήρισαν, της ηγεσίας υποστήριξαν ότι είναι φανερό πια πως η ΕΣΚ είναι πια πλήρως ελεγχόμενη από το ΑΚΕΛ, αφού αρκετοί από τους παρευρισκόμενους ανήκουν οργανικά στο κόμμα αυτό και εργάζονται στα κομματικά του ΜΜΕ.

Το χειρότερο απ' όλα όμως είναι η δήλωση αρκετών απογοητευμένων που αποχωρούσαν από την Συνέλευση υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την ίδρυση νέας Συντεχνίας.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X