ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Jessica Rabbit... υπήρξε στα αλήθεια! (Pics, Vid)

Η ηθοποιός που αποτέλεσε έμπνευση για τον πιο σέξι χαρακτήρα cartoon

Είναι από τις σπάνιες φορές που ένας χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων θεωρήθηκε και χαρακτηρίστηκε ''σέξι''. Η Jessica Rabbit εισέβαλε στις ζωές μας το 1988 μέσα από την ταινία ''Who Framed Roger Rabbit'' και από τότε έχει αφήσει το δικό της σημάδι στον κινηματογράφο... γιατί είναι ένα από τα πιο σέξι καρτούν που δημιουργήθηκαν ποτέ.

Κι όμως δεν ήταν απλώς καρτούν. Η Jessica Rabbit ήταν υπαρκτό πρόσωπο, ή τουλάχιστον η κινηματογραφική της μορφή βασίστηκε σε ένα υπαρκτό πρόσωπο.

To όνομα της ήταν Vikki Dougan, ήταν μοντέλο και ηθοποιός αλλά έγινε γνωστή χάρη στις σέξι, τολμηρές δημόσιες εμφανίσεις της με low cut φορέμα χωρίς πλάτη, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950. Η Dougan ξεκίνησε την καριέρα στο μόντελιγκ στα 11 της. Το 1956 ήρθε ο πρώτος της μικρός ρόλος στον κινηματογράφο, στην ταινία ''Back from Eternity'' και ακολούθησαν άλλοι, εξίσου μικροί ρόλοι.

Το 1953, ατζέντης Milton Weiss είχε την ιδέα να προωθήσει την Vikki χρησιμοποιώντας ένα φόρεμα χωρίς πλάτη για να κινήσει το ενδιαφέρον των φωτογράφια. Η ιδέα ήταν να έρθει σε αντίθεση με τα μοντέλα και τις ηθοποιούς με μεγάλο στήθος, όπως η Jayne Mansfield. Το κατάφερε, αφού όλοι μιλούσαν για τις εμφανίσεις της. Το 1957 εμφανίστηκε στο Playboy και μετά ξανά το 1962.

Κατά τη διάρκεια των '60s, είχε συνάψει σχέσεις με πολλούς γνωστούς άντρες του Χόλιγουντ, όπως ο Frank Sinatra.

Δείτε τώρα και την διάσημη πρώτη εμφάνιση της Jessica Rabbit στην ταινία.

Πηγή: must.com.cy 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση