ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορυφώνεται το ροζ σκάνδαλο Καρλέουσα - Βράνιες: Βίντεο το νέο του «όπλο» (vid)

«Μικρό σκουλήκι, δεν πρόκειται να παίξεις ποδόσφαιρο πια»

Νέο κεφάλαιο στο ερωτικό σκάνδαλο που έχει συγκλονίσει τη Σερβία, με πρωταγωνιστές την τραγουδίστρια Γέλενα Καρλέουσα και τον ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες. Μετά την εκατέρωθεν δημοσιοποίηση ερωτικών μηνυμάτων, γυμνών φωτογραφιών και ποικίλων στοιχείων που "μαρτυρούν" τη μεταξύ τους παράνομη σχέση, Καρλέουσα και Βράνιες φαίνεται πως σχεδιάζουν το επόμενο "χτύπημα" και νέες αποκαλύψεις.

Ειδικότερα, στη δημοσιότητα δόθηκαν νέες γυμνές φωτογραφίες της ξανθιάς τραγουδίστριας, όπου φαίνονται ξεκάθαρα τα επίμαχα σημεία, ενώ το πράγμα δεν σταματάει εδώ, αφού πολλά ξένα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει στην κατοχή του και ένα "ροζ βίντεο", στο οποίο ο ίδιος και η Καρλέουσα κάνουν σεξ.


«Μαμά, μαζέψου!»: Άσος της Ρόμα ζητά από τη μητέρα του να «κόψει» τις σέξι selfies! (pics)


Πολλοί, μάλιστα, είναι εκείνοι που μαζεύουν υπογραφές στα social media και προτρέπουν τον Βράνιες να δημοσιοποιήσει το "sex tape" με την Σέρβα τραγουδίστρια, τη στιγμή που άτομα του περιβάλλοντός του δηλώνουν πως το βίντεο - κλειδί υπάρχει στο κινητό του ποδοσφαιριστή και μπορεί ανά πάσα στιγμή να το δώσει σε όποιον θέλει ή ακόμη και να το αναρτήσει δημόσια.

Το χρονικό του "ροζ" σκανδάλου

Όλα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα της Blic που ενέπλεξε τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ στο ερωτικό τρίγωνο. Τη συνέχεια δεν την περίμενε, φυσικά, κανείς και το σκάνδαλο που ξέσπασε, πήρε τεράστιες διαστάσεις με τον Βράνιες και την Καρλέουσα να "ρίχονται" στη μάχη με αποκαλύψεις και δημοσιοποίηση υλικού.

Ο Βράνιες ξεκαθάρισε τη θέση του:

"Σε γνώρισα μέσα από το Instagram πριν από δύο χρόνια όταν και άρχισαν όλα. Ανταλλάξαμε αριθμούς και αρχίσαμε να επικοινωνούμε. Για δυο χρόνια τα ζήσαμε όλα με κοινά ταξίδια, όπως όταν ερχόσουν σε μένα στην Αθήνα και βλέπαμε διάφορα μέρη ή ακόμη και στο σπίτι σου. Δεν είμαι ψυχοπαθής όπως αυτή θέλει να με παρουσιάσει. Αυτή είναι κι αυτό περιμένω να παραδεχθεί. Δεν εκβίασα τίποτα και κανέναν. Όλα ήταν κανονισμένα κι από τις δύο πλευρές. Η κυρία Καρλέουσα κι ο κύριος Τόσιτς ψάχνουν να καλύψουν τα δικά τους λάθη μέσω εμού. Με στεναχωρεί πολύ που εμπλέκονται οι οικογένειες μας μέσα σε όλα αυτά, αλλά αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να πω την αλήθεια και να υποστηρίξω τον εαυτό μου".

Στο μεταξύ, ο Βράνιες δημοσιοποίησε μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τη Γέλενα, στα οποία η τραγουδίστρια του έλεγε πως σκοπεύει να χωρίσει τον σύζυγό της και Σέρβο ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς. Στα μηνύματα ο Βράνιες αναρωτιέται γιατί δεν χωρίζει ώστε να είναι μαζί και η Καρλέουσα του απαντά πως το κάνει λόγω των παιδιών της, αλλά ότι θα χωρίσει σύντομα όταν θα έχει αφορμές.

Η Γέλενα έγινε έξαλλη και πέρασε στην αντεπίθεση:

"Μικρό σκουλήκι, δεν πρόκειται να παίξεις ποδόσφαιρο πια. Ούτε σε ομάδα, ούτε στην Εθνική! Στη Βοσνία, ξέρουν ότι είσαι ανόητος και όλοι σε περιφρονούν γιατί είσαι ένα ρατσιστικό σκ… Το άρρωστο σκουλήκι μπορεί να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο με ό,τι του έρχεται στο μυαλό, μπορείς να έχεις ένα βίντεο με μένα να κάθομαι με τον γυμνό κ… μου πάνω σου. Δεν μπορείς να βάλεις σε κίνδυνο τον γάμο μου ή την οικογένειά μου. Αυτό ήθελες! Λυπάμαι τη γυναίκα σου σκουλήκι και το παιδί σου! Αλλά όπως πληγώνεις την οικογένειά μου, έτσι τώρα όλο το κακό θα επιστρέψει σε σένα.

Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Μόνο μου στείλεις φωτογραφίες από το μικρό σου π@.. που τις έσβησα. Με απείλησες για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις. Τον Τόσιτς δεν μπορείς να τον φτάσεις ούτε στα γόνατα. Ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε είστε ίδιοι. Είσαι ένα σκουλήκι και ένα μ… που δεν θα είσαι ποτέ ούτε άντρας, ούτε άνθρωπος. Γελάμε μαζί σου τώρα, σκουλήκι! Η συμβουλή μου σε σένα είναι να αυτοκτονήσεις τώρα! Τώρα! Θα σε γαμ@… γιατί «χτύπησες» τη μητέρα δύο παιδιών και μιας γυναίκας, όπως δεν θα έκανε κανένας ποτέ. Μόνο καθάρματα σαν και εσένα! Αντε γαμ@…Έτσι κλαίει το μ… και παρακαλάει να είμαι μαζί του".

 

Πηγή: news247

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X