ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπελάδες για τη Ρωσίδα που άφησε νέους να της πιάσουν τα στήθη στη μέση του δρόμου (pics)

Τι υποστήριξε η 24χρονη για την προκλητική αυτή παράσταση

Σε μπελάδες μπήκε ένα 24χρονο μοντέλο από τη Ρωσία επειδή άφησε νεαρά αγόρια να της πιάσουν τα στήθη στη μέση του δρόμου.

Η Κίρα Μάγιερ όπως είναι το όνομα του μοντέλου, φόρεσε, μάλιστα, και στολή αστυνομικού για να κάνει ακόμα πιο προκλητικό το σόου της.

Η 24χρονη υποστήριξε ότι έστησε την προκλητική αυτή παράσταση προκειμένου να διαμαρτυρηθεί γιατί είχε καταδικαστεί σε 18μηνη φυλάκιση επειδή είχε εντοπιστεί να οδηγεί χωρίς δίπλωμα. Τότε, μάλιστα, η 24χρονη είχε επιχειρήσει να γλιτώσει την ποινή προσφέροντας στους δύο αστυνομικούς το κορμί της για να κάνουν όλοι μαζί σεξ.


Γελένα: «Στη φόρα» νέες γυμνές φωτογραφίες που έστελνε στον Βράνιες! (pics)


Όπως φαίνεται στο βίντεο η Μάγιερ προσέγγιζε τα νεαρά αγόρια κατηγορώντας τα για διάφορα πράγματα και απειλώντας τα με πρόστιμα. Στη συνέχεια τους εξηγούσε ότι όλα θα μπορούσαν να ξεχαστούν αν της έπιαναν τα στήθη.

Οι πρώτοι νέοι δεν «τσίμπησαν» στην προκλητική πρόταση με άλλους τρεις να παίρνουν διαφορετική απόφαση και να αγγίζουν τα στήθη του 24χρονου μοντέλου.

Όπως επισημαίνουν ρωσικά ΜΜΕ η Μάγιερ αντιμετωπίζει πλέον τον κίνδυνο όχι μόνο προστίμου αλλά και νέας ποινής φυλάκισης για αντιποίηση αρχής αλλά και για αδικήματα που σχετίζονται με την εμπλοκή ανηλίκων.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X