ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Site ενηλίκων «καρφώνει» τα γούστα των Κυπρίων!

Οι κορυφαίες αναζητήσεις μας για το 2018

Το Pornhub, για άλλη μια χρονιά, καταμαρτυρά τα γούστα των πολιτών διαφόρων χωρών, όσον αφορά την «διασκέδασή» τους μέσω του περιεχομένου των σελίδων του. Από το «μικροσκόπιο» της γνωστής ιστοσελίδας περιεχομένου ενηλίκων δεν θα μπορούσε να μην περάσει και η Κύπρος, για την οποία έχει δημοσιευτεί και μια σύντομη αναφορά.


Ποιοι θα ελέγχονται και θα καταγγέλλονται από αύριο


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Pornhub, ο Κύπριος χρήστης περνά περίπου 10 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα στην ιστοσελίδα, με το 35% των επισκέψεων να γίνεται από τις γυναίκες!

Κορυφαία λέξη αναζήτησης είναι η «greek», ενώ ακολουθούν οι «milf», «greek celebrity», «trans», «russian», «cypriot», «public» και πολλές άλλες. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία η αναζήτηση «greek» έχει διπλασιαστεί σε σχέση με το 2017, αγγίζοντας το 2018 το 112%. Όσον αφορά την αναζήτηση «russian», αυτή ανέρχεται στο 779%, σε σύγκριση με το 2017.


Λεμεσός: Ο κώνος και η καρέκλα που έγιναν viral! (Vids)


Όσο για τις «προσωπικότητες» της βιομηχανίας των ερωτικών ταινιών, πρώτη σε αναζήτηση για το 2018, ήταν η Lisa Ann, ενώ η κορυφαία σε αναζήτηση κατηγορία ήταν το «lesbian».

Όλα αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X