ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Τα νέα ονόματα που έδωσαν τα χέρια για το «Survival»

Ποιους θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον

Σε εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν οι άνθρωποι του Espilon ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στα τέλη Αυγούστου στην παραλία της Κουρούτας και λίγες μέρες μετά να γίνει η πρεμιέρα στην prime time ζώνη πολύ πριν ξεκινήσει το χειμερινό πρόγραμμα του ανταγωνισμού. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί το κάστινγκ και να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του entertv, εκτός από την Πηγή Δεβετζήάλλος ένας αθλητής έχει ήδη δώσει τα χέρια με την Παραγωγή. Πρόκειται για τον, διεθνούς φήμης πυγμάχο, Τάσο Μπερδέση, γνωστό στον lifestyle τύπο από τη μακρόχρονη σχέση του με την Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου.

Στο παιχνίδι επιβίωσης θα λάβουν μέρος και οι Droulias Brothers, τα αδέρφια που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια με την κρητική λύρα και το νταούλι τους, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται το πρώην top model και νυν πρωταγωνίστρια (στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη), Μάρα Δαρμουσλή.

Την παρουσίαση θα αναλάβει τελικά ο Κώστας Σόμμερ, που ήταν και το πρώτο όνομα που είχε συζητήσει με το κανάλι από τις αρχές του καλοκαιριού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X