ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Στέλνετε πονηρές φωτογραφίες; Το emoji που θα σας προσγειώσει! (Vid)

Να γιατί αφορά κυρίως τους άντρες!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Στο 2019 βρισκόμαστε και προφανώς, θα υπήρχε επιτροπή που εγκρίνει τα νέα emoji που προστίθενται στις πλατφόρμες online chat. Αλίμονο.


ΚΡΙΚΟΣ: Το «κερασάτο» και η στάση του σεξ (vid)


Η Unicode Consortium λοιπόν, ενέκρινε 230 νέα emoji, με τα χαρμόσυνα νέα να αναγγέλλονται με κάθε επισημότητα μέσα από την αρμόδια 'υπηρεσία' που φέρει το όνομα Emojipedia.

Ανάμεσα σε αυτά τα 230 νέα εικονίδια λοιπόν, εκτός από το χασμουρητό, το αυτί με ακουστικό, τους ανθρώπους με αμαξίδιο, το στρείδι και τον χαρταετό, μεταξύ άλλων, θα συναντήσεις και το παρακάτω new entry:

Σύμφωνα με τις επίσημες εξαγγελίες, πρόκειται για 'χέρι που τσιμπάει', όλοι όμως μπορούμε να φανταστούμε ακριβώς ποια θα είναι η χρήση του. Ήδη, ανακοινώθηκε η έκτακτη σύγκλιση του συμβουλίου 'γλοιωδών ανδρών που μοιράζουν αφειδώς dick pics σε όλο το ίντερνετ' (ΓΑΜΑDPOI), για να μελετηθούν οι κινήσεις του είδους από εδώ και πέρα, αφού πλέον το 'μικροτσούτσουνος' ή όπως θα έλεγε και μια ψυχή 'mikrokurcica', μπορεί να χωρέσει πολύ γλαφυρά σε ένα και μόνο εικονίδιο.

Καλή αρχή να ευχηθούμε, χρησιμοποιήστε το με σύνεση.

Πηγή: oneman.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

X