ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

12 ιδέες για ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο

Συναυλίες, lives, θεατρικές παραστάσεις, stand up comedy, ανοιξιάτικες εκδηλώσεις

Wiz Guide

Ένα ακόμα ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο είναι εδώ και μας προκαλεί να βγούμε από το σπίτι και να το απολαύσουμε στο έπακρον! Συναυλίες, lives, θεατρικές παραστάσεις, stand up comedy, ανοιξιάτικες εκδηλώσεις, το Wiz βρήκε τους καλύτερους λόγους να σηκωθείς από τον καναπέ και να βγεις εκτός και σας τους παρουσιάζει.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Σταύρος Σιόλας

Ο πολυτάλαντος Σταύρος Σιόλας, ένας από τους πιο χαρισματικούς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της Ελλάδας έρχεται στην Κύπρο μαζί με τους υπέροχους μουσικούς του, για να παρουσιάσει τα τραγούδια του, καθώς και τραγούδια άλλων σημαντικών συνθετών. Ο Σταύρος Σιόλας έγινε γνωστός μέσα από τα τραγούδια Διόδια, Της άρνης τον νερό, Κάθε φορά, Σαν Χουάν, Χωρίς εσένα και πολλά άλλα. Μαζί του, η Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο), ο Γιώργος Παπάς (λαούτο-μαντολίνο) και η Άννα Λάκη (ακορντεόν). Θα συμμετέχει η ανερχόμενη νέα Κύπρια ερμηνεύτρια Μαρίνα Βερζανλή.

Σάββατο 30/4 Down Town Live, 21.00 Προπώληση www.soldoutticketbox.com 

Πάνος Μουζουράκης

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης έχει ετοιμάσει για το κοινό της Κύπρου μια ξεχωριστή και γεμάτη εκπλήξεις μουσική παράσταση, και είναι έτοιμος να μας κάνει να «πάθουμε αγάπη» (όπως και ο τίτλος του νέου του τραγουδιού), συναρπάζοντάς μας για ακόμα μια φορά με το ταλέντο του, τον αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του.

Από την εμφάνισή του δε θα λείψουν αγαπημένες επιτυχίες του από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», το ολοκαίνουργιο «Έπαθα Αγάπη» καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και πολλές ανατρεπτικές μουσικές «εκπλήξεις», όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο Πάνος Μουζουράκης σε κάθε του live.

Σάββατο 30/4 Ριάλτο, 20.30 Κρατήσεις 99059257 Προπώληση:Rialto.com.cy Αcs courie

Πέγκυ Ζήνα στο Νotes Live

Οι Notes Live ξεχωρίζουν για τους καλλιτέχνες που φιλοξενούν, για το πλούσιο πρόγραμμά τους και για τις ανεπανάληπτες βραδιές που χαρίζουν στο κοινό.

Λίγο πριν καλοκαιριάσει η μοναδική Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει στις Notes Live στην Λεμεσό για τέσσερις εβδομάδες.

Η Πέγκυ Ζήνα έρχεται κατευθείαν από την καρδιά της Αθήνας με όλο το μουσικό της επιτελείο με σκοπό να απογειώσει τα Σαββατόβραδα μας. Σάββατο 30/4 Notes Live Λεμεσός , 23.00 Πληροφορίες 25344344

Δείτε περισσότερες προτάσεις στο WIZ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση