ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άνοιξαν» οι ουρανοί - Έντονη χαλαζόπτωση σε διάφορες περιοχές (vid)

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

24news team

Αλλάζει για τα καλά το σκηνικό του καιρού, αφού από το μεσημέρι της Τετάρτης (06/12) παρατηροούνται έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζπτώσεις σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, με επίκεντρο τις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.

Όπως μπορείτε να δείτε και σε βίντεο που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ», σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση στην περιοχή της βιομηχανικής Ιδαλίου και το Γέρι, ενώ στην Πύλα το χαλάζι στοιβάχτηκε σε αυλές σπιτιών.

Δείτε βίντεο από την Πύλα

  

Βίντεο από Δάλι

  

Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, σταδιακά όμως τα φαινόμενα υποχωρούν. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ το Σάββατο και την Κυριακή αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X