ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάτη με ψευδογιατρό - Στο κελί για 8 ημέρες 48χρονος

Ξεγέλασε 72χρονη αποσπώντας από αυτήν ποσό ύψους €52.000

Ανακοινώσεις

Υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού διατάγματος διάρκειας οκτώ ημερών, τέθηκε άντρας ηλικίας 48 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με την πρόσφατη υπόθεση απάτης από πρόσωπα που παριστάνουν τους ιατρούς και που φέρονται να απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους €52.000 από γυναίκα 72 ετών.

Ο 48χρονος ύποπτος συνελήφθη νωρίς το πρωί της Πέμπτης, από μέλη της Αστυνομίας στη Λευκωσία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης απάτης, από το ΤΑΕ Λευκωσίας. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας στις 08 Μαΐου, από την 72χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι στις 08 Μαΐου, η 72χρονη δέχθηκε τηλεφώνημα στη σταθερή γραμμή της οικίας της, από άγνωστο της άνδρα, ο οποίος της συστήθηκε ως χειρούργος ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο ύποπτος φέρεται να της ζήτησε το χρηματικό ποσό των €57.000 για χειρουργική επέμβαση, στην οποία χρειαζόταν να υποβληθεί ο γιός της, ο οποίος δήθεν τραυματίστηκε σε δυστύχημα, ενώ παράλληλα στο τηλέφωνο ακουγόταν και δεύτερο πρόσωπο που έκλαιγε και της έλεγε ότι είναι ο γιός της και ότι είχε δυστύχημα.

Λίγη ώρα αργότερα, μετέβη στο σπίτι της 72χρονης άγνωστος της άνδρας, στον οποίο η ίδια έριξε από το μπαλκόνι, τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των €52.000.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X