ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή καταδίωξη καταζητούμενου - Τον έψαχναν για ξυλοδαρμό

Χειροπέδες στον 26χρονο

Στη σύλληψη 26χρονου, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, τον περασμένο Φεβρουάριο. Η σύλληψη του ήταν επεισοδιακή, καθώς προηγήθηκε καταδίωξη του οχήματος που οδηγούσε ο 26χρονος. Στο όχημα επέβαινε και 32χρονος, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία, έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο ο οδηγός, ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει. Τα μέλη της Αστυνομίας, ακολούθησαν το όχημα, σε δρόμους της περιοχής και το ανέκοψαν.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν ο 26χρονος, στην κατοχή του οποίου, εντοπίστηκαν τρείς νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους μισού γραμμαρίου. Ως αποτέλεσμα ο 26χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Στο όχημα επέβαινε επίσης 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στην Κύπρο.

Από περαιτέρω εξετάσεις, που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 26χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, τον Φεβρουάριο του 2024.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία της υπόθεσης, το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου, 30χρονος μεταφέρθηκε, σε ιδιωτική κλινική, στη Λεμεσό με κατάγματα στο δεξί χέρι και θλαστικά τραύματα. Όπως φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ο 30χρονος, τα τραύματά του προκλήθηκαν μετά από επίθεση που δέχθηκε από άλλα πρόσωπα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 26χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X