ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φρούριο» το Προεδρικό παρά την ακύρωση της πορείας (pics)

Στο σημείο βρίσκεται πυροσβεστικό όχημα και ακροβολισμένα περιπολικά σε δρόμους εποπτεύοντας την περιοχή

24news team

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται το απόγευμα της Τετάρτης (6/9) στο Προεδρικό για το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό, η οποία ανακοινώθηκε χθες ότι ακυρώθηκε.

Στο σημείο βρίσκεται πυροσβεστικό όχημα και ακροβολισμένα περιπολικά σε δρόμους εποπτεύοντας την περιοχή.

Στον χώρο μεταφέρθηκαν επίσης κιγκλιδώματα, ώστε να τοποθετηθούν σε περίπτωση που χρειαστεί.

Όσον αφορά το κε΄ντρο της πόλης, η αστυνομία περιπολεί περιμετρικά με συμβατικά αυτοκίνητα αλλά και περιπολικά.

Yπενθυμίζουμε ότι η σελίδα «Μαζικές Απελάσεις Τώρα» η οποία έκανε το κάλεσμα για διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό, την Τετάρτη (06/09) με τίτλο «Απελάσεις Τώρα», προχώρησε χθες σε δημοσίευση για ακύρωση της διαμαρτυρίας. «Ο δικός μας στόχος δεν είναι η όξυνση της κατάστασης και η διάσπαση του εσωτερικού μετώπου για ψηφοθηρικούς λόγους όπως συμβαίνει με το ΑΚΕΛ, αλλά η επίλυση του μεταναστευτικού προβλήματος. Προς την επίτευξη του σκοπού αυτού και προς αποφυγή εμφυλιακών καταστάσεων, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι απόψε αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Gala Dinner για τα 50χρονα του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου, εντός του Μεγάρου, εκδήλωση την οποία θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και είναι προγραμματισμένη για τις 8:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X