ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έριξαν άκυρο στις ροζ σελίδες οι Κύπριοι - Προτίμησαν να δουν Eurovision!

Πτώση σε σελίδα ερωτικού περιεχομένου

24news team

H Eurovision 2024 κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τόσο στο εξωτερικό όσο και στην χώρα μας. Η Silia Kapsis που εκπροσώπησε την Κύπρο, με μια ομολογουμένως, εξαιρετική εμφάνιση, κατέκτησε την 15η θέση ενώ η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι την 11η θέση.

Τόσο μεγάλο ήταν μάλιστα το ενδιαφέρον για την Eurovision που σε αρκετές χώρες σημειώθηκε πτώση στο Pornhub κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, ανάμεσά τους και η Κύπρος.

Την μεγαλύτερη μείωση κίνησης, σύμφωνα με τα στατιστικά του Pornhub, σημείωσε, κατά την διάρκεια του διαγωνισμού η Ελλάδα. Όπως αναφέρεται στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα με περιεχόμενο για ενηλίκους: «Οι στατιστικολόγοι μας ανέλυσαν τα δεδομένα και φέτος για να δουν πώς η φετινή Eurovision άλλαξε τα μοτίβα κυκλοφορίας. Με τόσες πολλές χώρες που συμμετέχουν, δεν εξεπλάγησαν που είδαν τις πτώσεις και τις αναπόφευκτες αυξήσεις μετά τον διαγωνισμό!».

Τα στατιστικά του Pornhub

Η Ελβετία, που ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού, σημείωσε πτώση -13,8%, ενώ η Κροατία, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση, σημείωσε πτώση -23,3%.

Η Ελλάδα, όπως προαναφέραμε, σημείωσε τη μεγαλύτερη μείωση της κίνησης, με πτώση -27,6% ενώ μεγάλη πτώση σημείωσε και η Κύπρος με -19,6%.

*Με πληροφορίες από gazzetta

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X