ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ανακοινώσεις

Ασθενής χαμηλή πίεση θα επηρεάσει παροδικά την περιοχή, ενώ από την Πέμπτη αναμένεται χαμηλή πίεση.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βόρεια, ενώ σταδιακά θα επηρεαστούν και περιοχές του εσωτερικού και ανατολικά, με τα φαινόμενα να εξασθενούν το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι 4 και τοπικά ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στα νότια και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη και στα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 26 στα νοτιοανατολικά παράλια γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές στα δυτικά και βόρεια.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Τετάρτη η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

 

  Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 25°C 11°C 55%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 26°C 17°C 62%
Λεμεσός: 24°C 13°C 74%
Αεροδρόμιο Πάφου: 26°C 16°C 55%
Φρέναρος: 25°C 14°C 56%
Πρόδρομος: 16°C 11°C 65%
Πόλις Χρυσοχούς: 25°C 15°C 63%

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X