ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσπασαν τον κουμπαρά τους για τα παιδιά της Συρίας

Τα παιδάκια μας δείχνουν το δρόμο

24news team

Σε μια συγκινητική πράξη προχώρησαν τρία αδέρφια από την Επαρχία Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα, τα παιδάκια έσπασαν τους κουμπαράδες τους και μάζεψαν χρήματα για να τα προσφέρουν στα σεισμόπληκτα παιδάκια στη Συρία, τα οποία έχασαν το σπίτι τους από το φονικό σεισμό.

Την πράξη αυτή γνωστοποίησε το ΚΕΠΑ - Άγιος Χριστόφορος στο Παραλίμνι. Τα παιδιά ήταν στο κατηχητικό, πλησίασαν τον υπεύθυνο και του είπαν ότι έσπασαν τον κουμπαρά τους και θέλουν το ποσό αυτό να πάει στα παιδάκια της Συρίας που πλήγηκαν από το σεισμό.

Να σημειωθεί πως το ποσό αυτό θα σταλεί στην δεύτερη ανθρωπιστική βοήθεια που ετοιμάζει το ΚΕΠΑ μέσω του Πατριαρχείου της Αντιόχειας.

Η ανάρτηση του ΚΕΠΑ «Άγιος Χριστόφορος»

Σήμερα (βλ. Κυριακή/19-02) στο κατηχητικό με πλησίασαν κάποια παιδάκια και μου πρόσφεραν ένα σακουλάκι με κέρματα και χαρτονομίσματα. «Στο κατηχητικό μας φτιάξαμε έναν κουμπαρά και αποφασίσαμε να βάζουμε μέσα χρήματα για κάποιο καλό σκοπό. Σήμερα πήραμε τα χρήματα και θέλουμε να τα στείλουμε στα παιδάκια στη Συρία που έχασαν το σπίτι τους από το σεισμό».

Αν όλοι μας συμπονούσαμε τους συνανθρώπους μας όπως αυτά τα αδελφάκια τον Π., το Μ. και τη Μ. (όλοι έχουν το όνομα της Παναγίας) σίγουρα στη γη θα υπήρχε λιγότερη δυστυχία και περισσότερη ευλογία.

Ευχαριστούμε τα παιδάκια και συγχαίρουμε τους γονείς για την ανατροφή τους. Το ποσό αυτό θα σταλεί με τη 2η ανθρωπιστική βοήθεια που προγραμματίζει το ΚΕΠΑ για τους σεισμόπληκτους στη Συρία μέσω του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

Πληροφοριακά να αναφέρουμε ότι η πρώτη ανθρωπιστική βοήθεια παραλήφθηκε χθες 17.02.2023 από το Πατριαρχείο Αντιοχείας με τη πτήση των Κυπριακών αερογραμμών στη Βηρυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X