ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απειλητικό email σε σχολεία: H ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

Τι αναφέρει

Ανακοινώσεις

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), ενημερώνει ότι μεγάλος αριθμός δημόσιων σχολείων στην Κύπρο έχουν λάβει, σήμερα το πρωί, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails), με το ίδιο περιεχόμενο και τον ίδιο αποστολέα.

Από την πρώτη στιγμή, το ΥΠΑΝ ήταν σε διαρκή επικοινωνία με την Αστυνομία Κύπρου, για την όσο το δυνατόν αποδοτικότερη και ταχύτερη διαχείριση του ζητήματος, με πρώτιστη έγνοια την ασφάλεια των μαθητών/μαθητριών, των εκπαιδευτικών και του υπόλοιπου προσωπικού των σχολείων. Προς την κατεύθυνση αυτή, δόθηκαν σχετικές οδηγίες προς τις Διευθύνσεις των σχολείων, ενώ συγκλήθηκε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Αρχηγός της Αστυνομίας, η Γενική Διευθύντρια (ΓΔ) του ΥΠΑΝ και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες. Μετά το πέρας της σύσκεψης, η Αστυνομία Κύπρου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, η οποία και επισυνάπτεται.

Αυτό είναι το σοκαριστικό email που στάλθηκε σε σχολεία της Κύπρου

Ακολούθως, η Γενική Διευθύντρια του ΥΠΑΝ κ. Μαρίνα Ιωάννου-Χασάπη συγκάλεσε στο Γραφείο της νέα σύσκεψη, με σκοπό την ενημέρωση των οργανωμένων γονέων και των εκπαιδευτικών οργανώσεων για τις ενέργειες που έγιναν και τις νεότερες εξελίξεις επί του θέματος. Κατά τη σύσκεψη, εκφράστηκε η απόλυτη ικανοποίηση όλων για την ομαλή κατάληξη του δύσκολου και πολύπλοκου αυτού ζητήματος, καθώς και για τους σωστούς χειρισμούς που έγιναν από την Αστυνομία Κύπρου, το ΥΠΑΝ, τα σχολεία και τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.

Σημειώνεται ότι η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας δρ Αθηνά Μιχαηλίδου, η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την Κυπριακή Δημοκρατία, ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για το θέμα και ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τη Γενική Διευθύντρια του ΥΠΑΝ για τον χειρισμό του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X