ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καταδιώκει» τις κινητές κάμερες - Κατέβηκε μέχρι και για selfie

Δείτε την φωτογραφία

24news team

Υπάρχει ένας τύπος στα social media, του οποίoυ μάλλον δεν του... έκατσε η φάση με τις κινητές κάμερες και φαίνεται πως έβαλε σκοπό της ζωής του να τις παρεμποδίζει στο να κάνουν τη δουλειά τους.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που έγινε viral από το πρώτο βίντεο που ανάρτησε στις αρχές Ιουλίου, όταν σταμάτησε πίσω από το βαν επίτηδες ώστε να μην μπορεί η κάμερα να καταγράψει διερχόμενα αυτοκίνητα που δεν συμμορφώνονταν με του νόμους και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και δεν έφευγε παρά τις εκκλήσεις του υπαλλήλου της εταιρείας.

Απ' εκείνη την ημέρα κι έπειτα, έχει ανεβάσει πολλά παρόμοια βιντεάκια, σχεδόν σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα να λαμβάνει εκατοντάδες, διφορούμενα, σχόλια στις αναρτήσεις του. Κάποιοι τον αποκαλούν αργόσχολο που αποζητά τη σημασία του κόσμου, ενώ κάποιοι άλλοι τον ενθαρρύνουν να συνεχίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε βίντεο που ανεβάζει προκαλεί ένα μικρό... χαμό.

Τελευταία πράξη χθες Τρίτη (8/8), όπου το πήγε σε άλλο επίπεδο, αφού κατέβηκε από το αμάξι του για να βγάλει σέλφι με τον οδηγό του βαν!

Δείτε τη φωτογραφία:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X