ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κράζουν αστυνομικούς που... παρανόμησαν - Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

24news team

Χαμός προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αρκετούς πολίτες να κράζουν αστυνομικούς της ομάδας μοτοσυκλετιστών «Ζ», που φαίνονται από φωτογραφίες να παραβιάζουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και συγκεκριμένα δείχνοντάς τους να είναι πιο μπροστά από την γραμμή αναμονής στα φώτα τροχαίας ή να είναι πάνω σε αυτή.

Οι φερόμενες παρανομίες των μελών της δύναμης εξόργισαν τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι σχολιάζουν αρνητικά τις συγκεκριμένες ενέργειες.

Με αφορμή τις πιο πάνω φωτογραφίες, το 24news, επικοινώνησε με τον Αρχιλοχία του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Τάσο Ασιήκκη, ζητώντας του να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Ο κος. Ασιήκκης, δήλωσε «Η Αστυνομία δεν θα προβαίνει σε οποιοδήποτε σχόλιο που αφορά φωτογραφίες που αναρτιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», τονίζοντας ωστόσο: «Οι αρχές θα προχωρούν με διερεύνηση της υπόθεσης νοούμενου ότι θα πρέπει να έχει υποβληθεί επίσημη καταγγελία από πολίτη με μαρτυρία/στοιχεία».

Σημειώνεται πως η παράβαση της γραμμής αναμονής στα φώτα τροχαίας το πρόστιμο ανέρχεται στα 25 ευρώ.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες ντόρος προκλήθηκε και από φωτογραφίες που έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι οποίες έδειχναν παράνομη στάθμευση από πλευράς των χειριστών των κινητών καμερών.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X