ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Δεν τους άνοιγαν και φώναξαν κλειδαρά - Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Εντόπισαν ναρκωτικά στο όχημα

24news team

Στην σύλληψη 39 χρόνου και 45χρόνης κάτοικοι Παραλιμνίου προχώρησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου την Πέμπτη 17/3, σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών, επίθεσης, αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη και παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την νόμιμη εκτέλεση των καθηκόντων του.

Συγκεκριμένα χθες τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στην οικία και το όχημα 39χρόνου. Κατά την έρευνα ο 39χρονος επιτέθηκε σε μέλος της ΥΚΑΝ ενώ την ίδια ώρα η 45χρονη επιτέθηκε σε άλλο μέλος της ΥΚΑΝ το οποίο συνέδραμε στην σύλληψη του 39χρόνου, με σκοπό να αποτρέπει την σύλληψη του.

Μετά από τις έρευνες των Αρχών, τόσο στην οικία όσο και στο όχημα του 39χρόνου εντοπίστηκε μια συσκευασία με κάνναβη μικτού βάρους 0.5 γραμμαρίων καθώς και ποσότητα φυτικής ύλης μικτού συνολικού βάρους 60 γραμμαρίων.

Να σημειωθεί ότι κατά την έρευνα του οχήματος του 39χρόνου χρειάστηκε η επέμβαση επαγγελματία κλειδαρά, αφού ο 39χρονος αρνείτο να συνεργαστεί.

Κατά την προσπάθεια του κλειδαρά να ανοίξει το εν λόγω όχημα ο 39χρονος και η 45χρονη του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν εκ νέου.

Την υπόθεση διερευνούν από κοινού η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλίμνιου.

Τα δύο πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X