ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μητέρα Θανάση: «Μήπως... φοβηθήκατε κύριε Γενικέ την αλήθεια που ανακάλυψε»

Η ανάρτηση της Ανδριάννας Νικολάου

24news team

Η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου, καταδικάζει μέσω ανάρτησής της, στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για απομάκρυνση του ανακριτή Σάββα Μάτσα.

Η μητέρα του αδικοχαμένου εθνοφρουρού αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησής της ότι: «Ποιός ο σκοπός και με ποιούς εμπλεκόμενους διαβουλευτήκατε κύριε Γενικέ και βγάλατε αυτήν την απαράδεχτη απόφαση να απομακρύνετε τον αδιάφθορο ανακριτή από την περαιτέρω έρευνα;»

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του Θανάση Νικολάου δεν πήγαν στην συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα για να λάβουν ενημέρωση για το πόρισμα. Η οικογένεια του άτυχου Εθνοφρουρού επιμένει στην δική της άποψη πως θα πρέπει να παραλάβουν αυτούσιο το πόρισμα.

Η ανάρτηση της μάνας

*Καταδικάζουμε ομόφωνα και κατηγορηματικά την απόφαση του Γ. Εισαγγελέα για την απομάκρυνση του αξιόπιστου και αδιάφθορου ανακριτή, κυρίου Μάτσα από τις περαιτέρω έρευνες!

*Δεν εμπιστευόμαστε την Αστυνομία και ούτε τους λειτουργούς της Νομικής Υπηρεσίας οι οποίοι συγκάλυπταν τόσα χρόνια την οφθαλμοφανή δολοφονία του παιδιού μας, και ήταν εξ αιτίας τους που παλεύαμε με νύχια και με δόντια στα δικαστήρια απέναντι τους για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε!

*Ποιός ο σκοπός και με ποιούς εμπλεκόμενους διαβουλευτήκατε κύριε Γενικέ και βγάλατε αυτήν την απαράδεχτη απόφαση να απομακρύνετε τον αδιάφθορο ανακριτή από την περαιτέρω έρευνα;

*Μήπως... μετά την μελέτη του πορίσματος, πιεστήκατε από κάποιους με σκοπό την συνέχεια της κάλυψης των δραστών που δολοφόνησαν το παιδί μας, αλλά και αυτών που το συγκάλυπταν 17 ολόκληρα χρόνια, από την Αστυνομία και τα γραφεία σας... και φοβηθήκατε, κύριε Γενικέ την Αλήθεια που ανακάλυψε και τόλμησε να γράψει στο πόρισμα ο αδιάφθορος και έμπειρος ανακριτής, κύριος Μάτσας, που αντί να τον τιμήσετε, τον υποτιμήσετε; Ντροπή για το Κράτος Δικαίου!

***ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ και αδικαιολόγητη η απόφαση σας την οποία και καταδικάζουμε!!!

***ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΥΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση