ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι καρναβαλίστικες παρελάσεις του Σαββάτου και της Κυριακής

Η Κύπρος ζει φουλ σε ρυθμούς καρναβαλιού

Wiz Guide

Η Κύπρος ζει φουλ σε ρυθμούς καρναβαλιού κι εμείς προτείνουμε όλες τις εναπομείνασες παρελάσεις (για το ΣΚ 25 & 26 Φεβρουαρίου) στις οποίες μπορείτε να είτε να λάβετε μέρος είτε απλώς να τις παρακολουθήσετε!

Παφίτικο Καρναβάλι, 25/2

Η μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση αρμάτων και ομάδων θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στη Λεωφόρο Γ. Γρίβα Διγενή, στις 15.00. Πριν την έναρξη της Παρέλασης, στις 14.30, οι Κανταδόροι του Μουσικού Ομίλου Πάφου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σωτήρη Καραγιώργη, θα εμπλουτίσουν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με όμορφες μελωδίες και τραγούδια. Την Παρέλαση θα παρουσιάσουν ο ηθοποιός Πέτρος Πέτρου και η δημοσιογράφος B. J. Brown. Ακόμη, από την Πλατεία Κένεντυ θα μεταδίδεται ζωντανά η Παρέλαση, ενώ με το πέρας της θα ακολουθήσει γλέντι με όλους τους συμμετέχοντες στον ίδιο χώρο.

Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση Παραλιμνίου, 25/2

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, παραμονή της Καρναβαλίστικης Παρέλασης, στις 20.00, μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη, πλέον, Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση στους δρόμους του Παραλιμνίου. Η παρέλαση ξεκινά από την οδό Γρίβα Διγενή (παλιό ταχυδρομείο) και θα καταλήξει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου εκεί θα στηθεί ένα πάρτι με μουσική και διασκέδαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WIZ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση