ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φώναζε ο 8χρονος - Καθοριστική η παρέμβαση γείτονα (pics)

Άφαντο το σκυλί που φέρεται να επιτέθηκε στο παιδί

24news team

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την επίθεση σκύλου σε 8χρονο παιδάκι στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, στο σημείο του περιστατικού υπήρχαν δύο αδέσποτα σκυλιά ράτσας Ροτβάιλερ και φαίνεται πως το ένα επιτέθηκε στον 8χρονο, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.

Γείτονας άκουσε τα ουρλιαχτά του 8χρονου και έσπευσε στο σημείο απομακρύνοντας τον σκύλο με τις Αρχές να σημειώνουν πως η παρέμβασή του ήταν καθοριστική.

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου εντόπισαν τον έναν από τους δύο σκύλους που βρισκόταν στο σημείο την ώρα του επεισοδίου και παραλήφθηκε από τις υγειονομικές υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού, ενώ μέχρι στιγμής άφαντος παραμένει ο σκύλος, ο οποίος φέρεται να ήταν αυτός που επιτέθηκε στον ανήλικο. 

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε ότι «σύμφωνα με την μαρτυρία που είχε εξασφαλιστεί, στο επεισόδιο παρευρίσκονταν δύο σκύλοι όμως στο παιδάκι επιτέθηκε ο ένας εξ αυτών, όχι αυτός που εντοπίστηκε, ο οποίος όμως είχε δείξει άγριες διαθέσεις και γι αυτό απομονώθηκε και παραλήφθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες».

Έκκληση της Αστυνομίας

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία Κύπρου καλεί το κοινό για βοήθεια στον εντοπισμό του σκύλου. Σύμφωνα με την Αστυνομία διενεργεί έρευνες στην περιοχή ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό, με σκοπό τον εντοπισμό του.

Ο σκύλος είναι επιθετικός και καλούνται οι πολίτες, σε περίπτωση που τον εντοπίσουν να ενημερώσουν άμεσα τον τοπικό αστυνομικό σταθμό ή την κεντρική Αστυνομία στο 25805050.

Σύμφωνα με περιγραφή του, είναι πιθανόν ράτσας ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ, χρώματος καφέ με μαύρο και σύμφωνα με μαρτυρία, έχει αίματα στο κεφάλι και στο σώμα του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα εν λόγω σκυλιά κυκλοφορούσαν μόνα τους τις τελευταίες ημέρες.

Νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου

Σε εγχείρηση αποκατάστασης των σοβαρών τραυμάτων που φέρει, θα υποβληθεί το απόγευμα της Τρίτης στο Μακάρειο Νοσοκομείο, το 8χρονο παιδάκι, το οποίο δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, στη Λεμεσό.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο παιδοχειρουργός Χρίστος Μηνά, ο οποίος επισήμανε ότι η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή.

«Έχει μεταφερθεί στο Μακάρειο. Εισήχθη στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας των παιδιών. Η κατάσταση του είναι σταθερή και προγραμματίζεται η χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθούν τα τραύματα που έχει. Δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του», είπε.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X