ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Σπαραγμός για την Φωτεινή - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την τελευταία αγκαλιά»

«Μας έδινες δύναμη εσύ, αντί εμείς»

24news team

Η Φωτεινή Κούτρα, 36 ετών, «έφυγε» από τη ζωή έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Η Φωτεινή ήταν λειτουργός του Δήμου Λάρνακας, ενώ υπηρέτησε στην ΤΕΒΕ Αμμοχώστου από τη θέση της Διοικητικής Λειτουργού από το 2013 μέχρι και το 2017. Νωρίτερα, για μια τριετία (2010-2013), είχε εργαστεί στο ΕΒΕ Αμμοχώστου.

Οι οικείοι της κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στο πόσο δυνατή ήταν, «μας έδινες δύναμη εσύ, αντί εμείς».

«Η οικογένεια της ΤΕΒΕΑ θρηνεί σήμερα τον χαμό της αγαπημένης μας Φωτεινής Κούτρα, η οποία έφυγε νωρίς για το μεγάλο ταξίδι.

Η Φωτεινή υπηρέτησε την ΤΕΒΕΑ από τη θέση της Διοικητικού Λειτουργού από το 2013 έως το 2017, αποτελώντας αναπόσπαστο μέλος του Οργανισμού μας κατά τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του, ενώ την τριετία 2010-2013 είχε εργαστεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου. Υπήρξε πρότυπο επαγγελματία και κυρίως ανθρώπου, διακρινόμενη για την εργατικότητα, την τιμιότητα, την ευγένεια και το εξαίρετο ήθος της.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της ΤΕΒΕΑ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της Φωτεινής και τους εύχονται κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες στιγμές που περνούν.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Καλό Παράδεισο Φωτεινή»

Σπαράζουν καρδιές τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα συγγενών και φίλων στα των ΜΚΔ:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X