ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαραγμός για τον Βίκτωρα - «Άτε ρε φίλε... γιατί;»

Δεν φορούσαν κράνος

24news team

Θλίψη και οδύνη σκόρπισε η είδηση του θανάτου των δύο μοτοσυκλετιστών, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους το απόγευμα της Τετάρτης (15/6), σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στη Μακεδονίτισσα.

Θύματα της ασφάλτου είναι οι Χριστάκης Κολοκασίδης, 68 ετών και ο Βίκτωρας Κουρουφέξης, 23 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και μετά από τις έρευνες της Τροχαίας Λευκωσίας, οι δύο άτυχοι μοτοσυκλετιστές δεν έφεραν κράνη με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Θυμίζουμε πώς στη σκηνή της τραγωδίας, εντοπίστηκε ένα κράνος, ωστόσο, μαρτυρία που κατέχει η Τροχαία Λευκωσίας, αναφέρει πώς ο οδηγός της μοτοσυκλέτας το κρατούσε στο χέρι.

Ο ένας εκ των δύο μοτοσυκλετιστών επιχειρούσε στροφή έτσι ώστε να εισέλθει σε πάροδο με αποτέλεσμα να σημειωθεί το τραγικό συμβάν.

Είχε αγάπη για τις μοτοσυκλέτες ο Βίκτωρας

Ο Βίκτωρας Κουρουφέξης αναρτούσε συχνά-πυκνά, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες με μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες κάτι που φανερώνει και την μεγάλη αγάπη που είχε για τα δίκυκλα.

Συγγενείς και φίλοι του Βίκτωρα, τον αποχαιρετούν μην μπορώντας να πιστέψουν πως έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Άτε ρε φίλε.. Αιώνια σου η μνήμη φίλε μου, καλό παράδεισο», «τα λόγια είναι περιττά, ο πόνος αβάσταχτος, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια σου, ήσουν ένας λεβέντης», είναι μερικά από τα μηνύματα αποχαιρετισμού.

 

Οι δηλώσεις του Υπεύθυνου της Τροχαίας Λευκωσίας 

«Μοτοσυκλέτα η οποία κινείτο στη λεωφόρο Ηρώων στην Μακεδονίτισσα, με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη προς την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα η οποία κατευθυνόταν εξ αντιθέτου, παρά την οδό Ελευσήνος, η οποία είναι δεξιά πάροδος σύμφωνα με την πορεία του πρώτου μοτοσυκλετιστή», δήλωσε ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λευκωσίας Στέλιο Παναγίδη.

«Από τη σύγκρουση, οι οδηγοί των δύο μοτοσικλέτων τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους», συμπλήρωσε ο κος. Παναγίδης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X