ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαραγμός για τον Μαρίνο - «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

Τι έδειξε η νεκροτομή

24news team

Νεκρός στην οικία του στην Πάφο εντοπίστηκε ο 33χρονος Μαρίνος Ευθυμίου, την Πέμπτη (14/7), σκορπώντας θλίψη στους οικείους του. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την νεκροτομή που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 33χρονου επήλθε από πρόσφατο έμφραγμα μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους επί εδάφους υπετροφίας του μυοκαρδίου.

Τη νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Ιδιαίτερα αγαπητός ήταν ο άτυχος 33χρονος, με φίλους του να αναρτούν μηνύματα αγάπης στο διαδίκτυο, αποχαιρετώντας τον.

«Σήμερα χάσαμε τον φίλο μας Μαρίνο Ευθυμίου. Ο φίλος Μαρίνος έφυγε πολύ νωρίς, μόλις στα 34 του χρονιά. Ο Μαρίνος υπήρξε το πιο λαμπρό μυαλό της ηλικίας μας, άριστος σε όλα, ανήσυχο πνεύμα με σπουδές σε μαθηματικά και κρυπτογραφία, με πολλές πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις».

«Για εμάς που είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε μαζί αποτελούσε ένα κάλο και πιστό φίλο, ένα συναγωνιστή και ένα φλογερό πατριώτη, ένα σπάνιο άνθρωπο που πάντα υπερασπιζόταν τις αρχές της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης με πάθος και με επιχειρήματα».

«Δεν θα ξεχάσω πότε τις άπειρες ώρες και τις ατελείωτες συζητήσεις μας τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Κύπρο. Ο Μαρίνος υπήρξε ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, που διακρίνονταν για την ανιδιοτέλεια, την σεμνότητα και την ευσυνειδησία του, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όποιο είχε ανάγκη από βοήθεια.»

Αιωνία του η μνήμη.

 

H κηδεία του, θα τελεστεί το Σάββατο 16/07/2022 και ώρα 4:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αναρίτα. Καλούνται όσοι τιμούν τη μνήμη του να παραστούν. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Ίδρυμα Κιβωτός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X