ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός ανάμεσα σε Ομονοιατές και steward - Κρατούσε σίδερα

Τον κατάγγειλε η Ομόνοια

24news team

Ένταση προκλήθηκε μετά την λήξη του αγώνα ανάμεσα στην Πάφος FC και στην Ομόνοια στο «Στέλιος Κυριακίδης» για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Βίντεο τα οποία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν τον έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα σε επιτηρητή του σταδίου και μερίδας οπαδών της Ομόνοιας.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, ο επιτηρητής λογομαχεί με οπαδούς των πρασίνων, ενώ ο ίδιος κρατά κομμάτια από σίδερο.

Οι οπαδοί της Ομόνοιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζουν πως ο εν λόγω επιτηρητής ήταν προκλητικός και έβριζε τους φίλους του τριφυλλιού.

Σημειώνεται πως η Ομόνοια προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία εναντίον του συγκεκριμένου ατόμου ενώ μελετώνται κλειστά κυκλώματα παρακολουθήσεις για το περιστατικό.

Εξάλλου οπαδική σελίδα των πρασίνων σε χθεσινή ανάρτηση είχε αναφέρει: «επειδή αναφέρεται ότι οπαδοί της ομάδας μας δημιούργησαν ένταση στο τέλος, να ξεκαθαρίσουμε ότι το ότι έγινε, έγινε για χάρη αυτού του επιτηρητή - «σαμουράι» ο οποίος πήγε να παίξει τον καμπόσο σε δυο παιδάκια που μπήκαν εντός του ταρτάν για να πάρουν φανέλα από ποδοσφαιριστές μας».

«Με την συμπεριφορά του προς τα παιδάκια και τις βρισιές προς τον κόσμο μας προκάλεσε την είσοδο οπαδών μας οι οποίοι στην ουσία ούτε που τον άγγιξαν. Αυτός ανεμίζοντας τα σίδερα που κρατούσε συνέχισε να βρίζει και να προκαλεί», σημειώνει μεταξύ άλλων η ανάρτηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X