ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού (Εικόνες/Βίντεο)

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου

24news team

Πανικός επικράτησε στους δρόμους της Λεμεσού στη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση της Κυριακής (26/02).

Έπειτα από δύο χρόνια αποχής, λόγω πανδημίας, χιλιάδες πολίτες από όλη την Κύπρο συμμετείχαν ή παρακολούθησαν τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό.

Η παρέλαση ξεκίνησε στις 13:00 και πραγματοποιήθηκε κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου και σε αυτήν συμμετείχαν 109 ομάδες.

Οι φετινές καρναβαλίστικες εκδηλώσεις ολοκληρώνονται απόψε με τον υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού.

Με διάρκεια πάνω από πέντε ώρες, ήταν η μεγαλύτερη σε συμμετοχή τα τελευταία χρόνια, αφού έλαβαν μέρος -σύμφωνα με τον δήμαρχο Λεμεσού- περισσότεροι από τριάντα χιλιάδες καρναβαλιστές σε 109 ομάδες. Εκτιμάται δε ότι την παρέλαση παρακολούθησαν περισσότερα από 120.000 άτομα, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, πάνω από 35.000 αυτοκίνητα ήρθαν σήμερα στη Λεμεσό από τις άλλες πόλεις.

«Είναι ανεπανάληπτο αυτό που έγινε φέτος με την καρναβαλίστικη παρέλαση. Ο κόσμος συμμετείχε, διασκέδασε, ξέχασε τα προβλήματά του για λίγες ώρες και απόλαυσε όμορφες στιγμές, μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας. Πραγματικά φέτος ήταν η καλύτερη παρέλαση των τελευταίων χρόνων», ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Νικολαΐδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση