ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανέβασε φωτογραφία με το νέο της φίλο στα social και τους σκότωσε ο πρώην της

«Είχε απειλήσει να τη σκοτώσει αν τον άφηνε»

Τραγικό θάνατο βρήκε μια μητέρα 4 παιδιών στη Βρετανία, από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, λίγες εβδομάδες αφότου τον χώρισε. Ο Marcus Osbourne σκότωσε την Katie Higton και τον καινούριο της σύντροφο, Steven Harnett στο σπίτι της γυναίκας στις 15 Μαΐου.

Ο δράστης του φρικτού εγκλήματος δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία του ζευγαριού και τον βιασμό μίας γυναίκας.

Ο δικαστής έκανε λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Ανέβασε φωτογραφία με τον νέο της φίλο στο Snapchat και λίγες ώρες μετά βρέθηκε νεκρή

Η Katie Higton, νοσηλεύτρια ψυχικής υγείας, είχε πάει στον κινηματογράφο με τον νέο της σύντροφο, Steven Harnett και ανέβασαν μια φωτογραφία στο Snapchat.

Οι δύο τους, όπως αναφέρει η Daily Mail, ανέβασαν μια selfie γύρω στις 10 η ώρα το βράδυ και μόλις 12 ώρες αργότερα, βρέθηκαν νεκροί.

«Την απομάκρυνε από τους άνδρες φίλους της και είχε απειλήσει να τη σκοτώσει»

Ο Osbourne και η Highton γνωρίστηκαν σε ένα γυμναστήριο το 2018, όπου ο δράστης εργαζόταν ως personal trainer. Πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι και αυτός, σύμφωνα με φίλο της, ζήλευε, έψαχνε το snapchat της και διέγραφε τους άνδρες φίλους της.

«Προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτόν. Τον είχε χωρίσει περίπου τρεις εβδομάδες πριν τη σκοτώσει. Την είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει αν τον άφησε και μετά απειλούσε να τη σκοτώσει» αποκαλύπτει ο φίλος της Highton και συγκλονίζει.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X