ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η σοκαριστική στιγμή που γερανός της ΕΛΑΣ περνάει ξυστά από διαδηλωτές (vid)

Διατάχθηκε έρευνα

Μετά από καταγγελίες για απρόκλητη επίθεση από την Αστυνομία και δη τις δυνάμεις των ΜΑΤ σε διαδηλωτές στην πορεία της Αθήνας, ακόμα ένα βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με το οποίο καταγγέλλεται ελιγμός και μεγάλη ταχύτητα από οδηγό γερανού της ΕΛΑΣ. Πιο συγκεκριμένα, το επίμαχο βίντεο καταγράφει την ένταση που επικρατούσε (και) στην Ακαδημίας, το πρωί της Πέμπτης (16/3), στο περιθώριο των κινητοποιήσεων για την τραγωδία στα Τέμπη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katerina Monou (@kmonou)

Ομάδα νεαρών, όπως φαίνεται στο βίντεο, πηγαίνει να τοποθετήσει δύο κάδους απορριμάτων στη μέση του δρόμου. Οδηγός του γερανού της ΕΛΑΣ, φοβήθηκε μην εγκλωβιστεί και "καεί ζωντανός" (όπως ο ίδιος υποστήριξε) με αποτέλεσμα να κάνει ελιγμό για να ξεμπλοκαριστεί από τα οχήματα που βρίσκονται μπροστά του, να γκαζώνει και να χτυπάει τους κάδους με μεγάλη ταχύτητα.

Αντικείμενα -μετά την πρόσκρουση στους κάδους- εκσφενδονίστηκαν δεξιά και αριστερά, ενώ ένας νεαρός έπεσε κάτω στο οδόστρωμα, με τους υπόλοιπους να σπεύδουν κοντά του, για να διαπιστώσουν αν είναι καλά στην υγεία του.

Τι αναφέρουν Αστυνομικές πηγές

Χρήστες στα social media κατήγγειλαν ως επικίνδυνη την ενέργεια αυτή του οδηγού, ωστόσο αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως, ο οδηγός του γερανοφόρου οχήματος, εγκλωβίστηκε στο σημείο και απειλήθηκε η σωματική του ακεραιότητα. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο οδηγός, πήγε να πάρει το αυτοκίνητο της Όλγας Γεροβασίλη, φοβήθηκε πως θα τον κάψουν ζωντανό και τότε, ανέπτυξε ταχύτητα με στόχο να απεγκλωβιστεί και να απομακρυνθεί όπως-όπως από το σημείο.

Διατάχθηκε έρευνα, δεν έχει δηλωθεί τραυματισμός Από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής διατάχθηκε έρευνα για το περιστατικό ενώ θα κληθεί ο οδηγός και μάρτυρες. Δεν έχει δηλωθεί πάντως κάποιος τραυματισμός, όπως φαίνεται στο βίντεο.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση