ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πτήση θρίλερ της Singapore: 73 ετών ο νεκρός από τις αναταράξεις - Έπαθε ανακοπή

7 άτομα σε κρίσιμη κατάσταση

Ενας νεκρός και δεκάδες τραυματίες εκ των οποίων οι επτά σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο τραγικός απολογισμός της πτήσης θρίλερ Λονδίνο-Σιγκαπούρη της Singapore Airlines.

Ο απολογισμός σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έχει ως εξής: Ενας νεκρός, 30 τραυματίες εκ των οποίων οι 14 στο νοσοκομείο και από τους 14 οι επτά σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το BBC επικαλούμενο τα όσα ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Μπαγκόνγκ, οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι επτά άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την πτήση θρίλερ της Singapore Airlines που έπεσε σε αναταράξεις ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο-Σιγκαπούρη.

Επιπλέον 23 άτομα έχουν τραυματιστεί, μεταξύ των οποίων 9 μέλη πληρώματος. 14 άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με ελαφρύτερα τραύματα.

Οσον αφορά στο άτομο που έχασε τη ζωή του στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε ότι είναι άνδρας, Βρετανός, 73 ετών και το πιθανότερο είναι ότι πέθανε από ανακοπή. Ο 73χρονος ταξίδευε με την σύζυγό του η οποία έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, χωρίς να αναφερθει η κατάσταση της υγείας της.

Ο γενικός διευθυντής του αεροδρομίου της Μπανγκόγκ υποστήριξε ότι το αεροσκάφος έπεσε στο κενό αέρος τη στιγμή που οι επιβαίνοντες έβαζαν τη ζώνη τους, προφανώς εννοώντας ότι αυτή η μεγάλη βουτιά που φαίνεται ότι έκανε το αεροσκάφος συνέβη τη στιγμή που μόλις είχε δοθεί στους επιβαίνοντες οδηγία να κάτσουν στις θέσεις τους και να φορέσουν τη ζώνη τους.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση