ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστική στιγμή σε γυμναστήριο - Μηχάνημα έπεσε στο σβέρκο 42χρονου (vid)

Του δίνουν 1% πιθανότητα να περπατήσει ξανά

Ένα τρομαχτικό βίντεο δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει την ανατριχιαστική στιγμή του τραυματισμού ενός άντρα μέσα στο γυμναστήριο. Ο 42χρονος Regilânio da Silva τραυματίστηκε σοβαρά, όταν έπεσε στον σβέρκο του ένα μηχάνημα bodybuilding σε γυμναστήριο στη Βραζιλία, αφήνοντάς τον με 1% πιθανότητα να περπατήσει ξανά.

Ο Regilânio da Silva έκανε ένα διάλειμμα ανάμεσα στην προπόνησή του και καθόταν στον πάγκο όταν το μηχάνημα που κρατούσε πλάκες βάρους 330 κιλών έπεσε στον σβέρκο του την Παρασκευή, σε ένα προπονητικό κέντρο της Βραζιλίας. Τρεις άνδρες φαίνονται να αφαιρούν γρήγορα το μηχάνημα από τον da Silva και να κάνουν σήμα για βοήθεια, ενώ ο ίδιος παρέμενε καθισμένος στον πάγκο.

Ο Da Silva, πατέρας τριών παιδιών, υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση για τέσσερις ώρες στο νοσοκομείο Santo Antônio για να σταθεροποιηθεί ο αυχένας του. Η τελευταία ιατρική ενημέρωση έδειξε ότι η κατάστασή του ήταν σταθερή, αλλά δεν έχει κινητικότητα στα πόδια του.

Η αδελφή του, Maria das Dores, δήλωσε ότι έχει κινητικότητα στα χέρια του. Ο νευροχειρουργός Dr. José Correia δήλωσε ότι οι πιθανότητες να μπορέσει να περπατήσει ξανά είναι πολύ λίγες. «Το επίπεδο επιστροφής των προηγούμενων λειτουργιών εξαρτάται πολύ από τον βαθμό τραυματισμού», δήλωσε ο Δρ Correia, σύμφωνα με την dailymail.co.uk.

Η οικογένεια του da Silva δήλωσε ότι οι αγαπημένοι του και το γυμναστήριο μοιράστηκαν το κόστος της χειρουργικής επέμβασης ύψους 7.000 δολαρίων

«Είναι ο πιο σοβαρός τραυματισμός που υπάρχει από την άποψη της νευρολογικής βλάβης. Η πιθανότητα είναι, στατιστικά, μικρότερη από 1% για την επιστροφή των κινητικών λειτουργιών». Ο Dr. Correia πρόσθεσε ότι «η θωρακοοσφυϊκή συμβολή, η οποία είναι η μετάβαση από τον θώρακα στην οσφυϊκή περιοχή, έχει χάσει την οστική συνέχεια. Δεν αγγίζει το ένα οστό με το άλλο».

Σύμφωνα με το γυμναστήριο, το μηχάνημα αγοράστηκε πριν από λιγότερο από 60 ημέρες και ήταν σε άριστη κατάσταση. Ο Cícero Aparecido, διευθυντής της εκπαιδευτικής εγκατάστασης, δήλωσε ότι ο εξοπλισμός έχει πλάκες στο πλάι με κλειδαριά στο κέντρο και ότι οι πελάτες εκτελούσαν «συμβατικά καθίσματα στο μηχάνημα και όχι freestyle squats».

Η οικογένεια του da Silva δήλωσε ότι οι αγαπημένοι του και το γυμναστήριο μοιράστηκαν το κόστος της χειρουργικής επέμβασης ύψους 7.000 δολαρίων. Έκτοτε δημιούργησαν έναν λογαριασμό για δωρεές, για να συγκεντρώσουν χρήματα για την ανάρρωση του da Silva. «Ας προσευχηθούμε να αναρρώσει γρήγορα ο Regi και η πρόοδός του να ευλογηθεί από τη θεία χάρη για να ανακτήσει την κίνηση των ποδιών του», δήλωσε η οικογένεια.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση