ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αιχμές Παμπορίδη για τις θεραπείες της Ροτσίδου στο εξωτερικό (pics)

Πώς απαντά η Αργυρώ Ροτσίδου

24news team

Tην αιχμηρή ανάρτηση του Γιώργου Παμπορίδη αλλά και άλλων χρηστών του διαδικτύου, αναφορικά με τις θεραπείες που έκανε στο εξωτερικό σχετικά με πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, σχολίασε η Αργυρώ Ροτσίδου.

Η σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου, τοποθετήθηκε δημόσια σε όσους αφήνουν αιχμές για την αποστολή της στο εξωτερικό εξαιτίας της περιπέτειας που πέρασε με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα οι αναρτήσεις, αφήνουν υπαινιγμούς, ότι η ίδια εξασφάλισε την αποστολή της στο εξωτερικό για ιατρική περίθαλψη λόγω του ότι είναι σύζυγος του βουλευτή και αναπληρωτή προέδρου του ΔΗΣΥ, ενώ μερικές από τις αναρτήσεις υπονοούσαν ότι η αποστολή έγινε με τα λεφτά του φορολογούμενου πολίτη.

Η απάντηση της Αργυρώς Ροτσίδου:

«Δεν κρύφτηκα ποτέ και για τίποτα. Και γι' αυτό η περιπέτεια της υγείας μου είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους σας. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ένα. Ότι επέστρεψα ζωντανή στην Κύπρο δίπλα στην οικογένειά μου και τα τρία μου παιδιά, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ευχαριστώ και πάλι όλους όσοι ήταν δίπλα μου, μου συμπαραστάθηκαν, μου έδωσαν δύναμη και με βοήθησαν να κερδίσω την πιο δύσκολη μάχη της ζωής μου. Όποιος θέλει να μάθει πληροφορίες και λεπτομέρειες για το ποιος πλήρωσε τις θεραπείες μου, να επικοινωνήσει μαζί μου, να του δώσω τους λογαριασμούς της ασφάλειάς μου. Εύχομαι ολόψυχα υγεία σε αυτούς που γράφουν κρυπτόμενοι πίσω από ψεύτικους λογαριασμούς μοιράζοντας τοξικότητα. Υγεία στην καρδιά, στο μυαλό, στο σώμα τους. Να μην αντικρίσουν ποτέ τον εαυτό τους στον καθρε΄φτη χωρίς μαλλιά γιατί τα έχασαν από χημειοθεραπείες και το σώμα τους χτυπημένο από αρρώστια. Υγεία μόνο. Τίποτα άλλο.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X