ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Euro U-17: Στο πλευρό της Εθνικής μας η Αννίτα Δημητρίου

«Από σήμερα μέχρι και τις 5 Ιουνίου η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, θα χτυπάει στη Λάρνακα», είπε μεταξύ άλλων η ΠτΒ

24news team

Στο «ΑΕΚ Αρένα» για τον αγώνα ανάμεσα σε Κύπρο και Τσεχία (0-5), στα πλαίσια του Euro U-17 που διεξάγεται στην Κύπρο, βρέθηκε η Πρόεδρος της Βουλής, κ. Αννίτα Δημητρίου. Η κ. Δημητρίου με ανάρτησή της στην πλατφόρμα «X» (πρώην Twitter), τόνισε τη σημαντικότητα που έχει για τη χώρα μας η διοργάνωση του συγκεκριμένου τουρνουά. «Η Βουλή των Αντιπροσώπων στηρίζει τέτοιες διεθνείς πρωτοβουλιες και γεγονότα που αναδεικνύουν τους αθλητές μας και χαρτογραφούν τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό αθλητικό χάρτη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η κ. Δημητρίου σημείωσε τις αξίες που προσφέρει ο αθλητισμός για τους/ις νέους/ες. Πιο αναλυτικά, έγραψε ότι «ο αθλητισμός αποτελεί την κοινή μας γλώσσα και γίνεται γέφυρα που ενώνει και προάγει αξίες όπως η συνεργασία, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός».

Αυτούσια η ανάρτηση

Καλωσορίζουμε την τελική φάση του Euro κάτω των 17 στην Κύπρο μας.

Μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού με τα αυριανά αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Απο σήμερα μέχρι και τις 5 Ιουνίου η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, θα χτυπάει στη Λάρνακα.

Ο αθλητισμός αποτελεί την κοινή μας γλώσσα και γίνεται γέφυρα που ενώνει και προάγει αξίες όπως η συνεργασία, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να γράψουν τη δική τους σελίδα στο άθλημα που αγαπούν.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων στηρίζει τέτοιες διεθνείς πρωτοβουλιες και γεγονότα που αναδεικνύουν τους αθλητές μας και χαρτογραφούν τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό αθλητικό χάρτη. Καλή επιτυχία και στην Κύπρο μας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση