ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο Τσουρούλλης στην εκπομπή για τις Προεδρικές (Βίντεο)

Δείτε τι ανέφερε για το περιστατικό με τις πληροφορίες για τα exit poll του «ΣΙΓΜΑ»

24news team

Στην έναρξη της εκπομπής του «ΣΙΓΜΑ» για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023, ο παρουσιαστής και Γενικός Διευθυντής του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», Χρύσανθος Τσουρούλλης, θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του «ΣΙΓΜΑ» σχετικά με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για ποσοστά από το exit poll που διεξάγει εταιρεία για λογαριασμό του καναλιού.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος καταδίκασε το γεγονός αναφέροντας: «Γίναμε μάρτυρες μιας προσπάθειας, δεν μας αφορά από που ξεκίνησε, μας αφορά ότι έγινε και κακώς έγινε, προσπάθησαν να εμπλέξουν το «ΣΙΓΜΑ» και τους ανθρώπους του, δίνοντας δήθεν αποτελέσματα και εκτιμήσεις exit poll.

Το «ΣΙΓΜΑ» δεν μετέχει, δεν μετείχε και δεν πρόκειται να μετέχει σε καμία τέτοια πρωτοβουλία. Το αποτέλεσμα μας θα το ακούσετε στις 18:00 όπως προβλέπει η νομοθεσία. Ότι άλλο έχετε ακούσει ως εκτίμηση, ως μήνυμα στο κινητό ή ως πληροφορία δεν ανταποκρίνεται σε καμία πραγματικότητα».

Συνεχίζοντας αναφέρει πως τόσο εκείνος, όσο και ο Γιάννης Καρεκλάς μέσα από τις εκπομπές του επαναλάμβαναν ότι δεν θα είναι εύκολη διαδικασία, «σας λέγαμε ότι κρύβει δράματα και σήμερα μπορώ να πω, πώς δεν θα είναι ένα το δράμα, αλλά πολλά».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X