ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πακέταρε και έφυγε ο Αβέρωφ

Μάζεψε, αποχαιρέτησε, έφυγε

24news team

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, αν και εξέφρασε την πρόθεσή του να επαναδιεκδικήσει την Προεδρία του κόμματος, στο παρά πέντε άλλαξε γνώμη αποφασίζοντας να μην είναι υποψήφιος τελικά στις εσωκομματικές εκλογές.

Το πρωί της Τρίτης (21/2) ο κος Νεοφύτου πήγε στην Πινδάρου με την σύζυγό του Μαρία Σελίπα, πακετάροντας τα υπάρχοντά του από το γραφείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες μάζεψε τα βιβλία του, τις σημειώσεις και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο γραφείο του στην Πινδάρου

Ο κος Νεοφύτου, ακολούθως, αποχαιρέτησε τον κόσμο της Πινδάρου με τον οποίο τα τελευταία δέκα χρόνια συμπορεύτηκε σε χαρές και λύπες. Οι εργαζόμενοι στον ΔΗΣΥ δεν γνωρίζουν αν θα ξαναδούν και πότε τον κο Νεοφύτου στα γραφεία του κόμματος. Να σημειωθεί πως κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου, με κάποιους να εικάζουν πως έφυγε για Αργάκα με σκοπό να ηρεμήσει και άλλους να υποστηρίζουν πως επέλεξε να μείνει στο σπίτι του, στη Λευκωσία, μιας και οι υποχρεώσεις του τρέχουν.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο γραφείο του στην Πινδάρου

Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος σε δηλώσεις του διευκρίνισε πως παραμένει πολιτικά μάχιμος ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το ποια ήταν η πιο δύσκολη ημέρα για τον ίδιο, η 5η Φεβρουαρίου ή η χθεσινή καθώς και για το αν συμμερίζεται την άποψη ότι τον υπονόμευσε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε: «έχω την αγάπη της Μαρίας μου, την αγάπη του κόσμου και κοιτάζουμε μπροστά και παραμένουμε μαζί».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X