ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βολές Παμπορίδη: «Έπρεπε να κατέβει ένας υποψήφιος απέναντι στον Αβέρωφ»

Θέμα χρόνου η απόφαση του εάν θα κατέλθει ως υποψήφιος για την Προεδρία του ΔΗΣΥ

24news team

Ο πρώην Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης φιλοξενήθηκε στην διαδικτυακή εκπομπή «Legal Matters» με τον Χριστόφορο Χριστοφή και μίλησε για την επόμενη μέρα στον ΔΗΣΥ μετά και την αποτυχία στις Προεδρικές εκλογές, καθώς και για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του για την Προεδρία του κόμματος της Δεξιάς.

Ερωτηθείς για το εάν θα θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία του ΔΗΣΥ είπε: «Εντός των επομένων 24 – 36 ωρών θα αποφασίσω μόνος μου, μαζί και με τη βοήθεια της γυναίκας μου αν θα αναλάβω αυτή την ευθύνη. Εάν είχα τη δυνατότητα να τρέξω σε καμπάνια 60 ημερών και είχα πρόσβαση στον κόσμο του Συναγερμού σε ελεύθερες εκλογές, λέω από τώρα πως θα ήμουν υποψήφιος».

Εν συνέχεια σχολίασε το παρασκήνιο για τις εκλογές στο κόμμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ την διαδικασία νοθευμένη, φίμωση των πιθανών υποψηφίων και επιβολή της θέσης του αρχηγού, πάνω στο «ουσσουτε» και τώρα θα παραμείνουμε ενωμένοι, ή θα μείνετε από κάτω μου ενωμένοι. Μου στερούν την πιθανότητα να απευθυνθώ στον κόσμο από αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι ελεύθερες οι εκλογές».

Δημητρίου και Χάρης θα έπρεπε να πορευθούν από κοινού

Μετέπειτα, ο κος Παμπορίδης ρωτήθηκε εάν έπρεπε να υπάρξει ένας κοινός υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος απέναντι στον Αβέρωφ Νεοφύτου: «θεωρώ πως ο Δημήτρης και ο Χάρης, όφειλαν να πορευτούν από κοινού, ένας εκ των δύο θα έπρεπε να σταθούν απέναντι στον Αβέρωφ, το λέω γιατί όσο περισσότεροι ανθυποψήφιοι υπάρχουν απέναντι στον Αβέρωφ, τόσο παγιώνεται το ισχυρό γκριπ που έχει ο Αβέρωφ πάνω στο κόμμα».

Συνεχίζει προσθέτοντας: «Η εμπλοκή περαιτέρω υποψηφίων αντί να κάνει αυτή την εκλογική αναμέτρηση λογοδοσία του Αβέρωφ, θα την κάνει «θα λέει ο Αβέρωφ, μα δεν είναι εγώ που φταίω, εσύ γιατί δεν εμίλησες». Μήπως η δική μου υποψηφιότητα έπρεπε να γίνει ούτως η άλλως, για να βεβαιωθώ πως θα τεθούν τα θέματα επί της σωστής βάσης. Γι’ αυτό μέμφομαι τον Χάρη και τον Δημήτρη γιατί δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν και να κατέλθουν μαζί. Εάν οι δύο τους δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους θα αποδείξουν πως δεν κάνουν για Πρόεδροι».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X