ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόεδρος για Καίτη Κληρίδη: «Δεν σχολιάζω χυδαιότητες»

Τι δήλωσε

Το τελευταίο του εκλογικό δικαίωμα άσκησε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Νίκος Αναστασιάδης, στο Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού. Στο πλευρό του βρέθηκαν η σύζυγος του Άντρη Αναστασιάδη, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου σε ερώτηση για το εάν θα σταθεί δίπλα στον επόμενο Πρόεδρο ανέφερε: «Αυτό είναι το καθήκον του κάθε ενός από εμάς. Σήμερα ο λαός αποφασίζει το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος. Αυτό που υπαγορεύουν οι κανόνες της Δημοκρατίας. Η πλειοψηφία αποφασίζει και η μειοψηφία σέβεται. Καλώ τον λαό να συμμετέχει μαζικά στη διαδικασία. Θα πρέπει να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα», ενώ τόνισε ότι θα είναι δίπλα στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς για την ανάρτηση της Καίτης Κληρίδου περί διαφθοράς ο κος, Αναστασιάδης είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω χυδαιότητες. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτό που προσπάθησαν κάποιοι να περάσουν μέσα στον λαό. Θα πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός. Δεν θέλω να πω τίποτε περισσότερο. Βεβαίως έχω πικρία, όταν φέρεις ένα όνομα, θα πρέπει να μην το τιμάς κιόλας;»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X