ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Χαμός με τον Μαυρίκιο - Το κλάμα του όταν έκανε έρωτα προκάλεσε τρελό γέλιο! (pics)

«Από τον κορωνοϊό θα γλυτώσουμε, από αυτόν, όχι»

24news team

Μια νέα τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αγαπημένη του Ιλάειρα.

Ο γνωστός Κύπριος παραγωγός και σκηνοθέτης που πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη σύντροφό του, έγινε στόχος σχολιασμού για ακόμα μια φορά εξαιτίας μιας απρόσμενης ατάκας.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, ο Mαυρίκιος -για κάποιον λόγο που δεν θα μάθουμε ποτέ- ρωτήθηκε πώς ένιωσε όταν έκανε για πρώτη φορά έρωτα με την αγαπημένη του.

«Tην πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

 

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε χαμό, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν, με άκρως καυστικό τρόπο, την προσωπική εξομολόγηση του Μαυρίκιου. Πολλά από τα σχόλια αναφέρονται στην υπερπροβολή της σχέσης του ζευγαριού αφού οι εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο είναι σχεδόν καθημερινές.

 Η έκθεση του ζευγαριού και η εξομολόγηση καταιγιστικών προσωπικών πληροφοριών είναι κάτι που κούρασε απ’ ότι φαίνεται τον κόσμο, που δείχνει την ενόχλησή του έντονα με σχολιασμό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Πρόσφατα μάλιστα, ο Μαυρίκιος ήρθε σε αντιπαράθεση με τη δημοφιλή Κύπρια ηθοποιό, Έλενα Ευσταθίου, όταν αυτή σχολίασε στον λογαριασμό της στο Facebook: «Η μόνη εκπομπή που δεν πήγε ακόμα το ζεύγος είναι η "Παραδοσιακή Βραδιά"».

 Η δήλωση της ηθοποιού, που αξίζει να σημειώσουμε πως δεν είχε προσωπική αναφορά, εξόργισε τον Μαυρίκιο που έσπευσε να της απαντήσει.

 

Στον αντίποδα, πάντως, ο Μαυρίκιος δηλώνει πως μαζί με την σύντροφό του, δέχονται πολλές ευχές και μηνύματα αγάπης από τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση