ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Στόχος να εμπνευστεί το κοινό και να προσαρμόσει στην καθημερινότητά του καλύτερες συνήθειες

Δελτίο Τύπου

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου συμβάλλει στην ποιότητα ζωής των ατόμων με εμπειρία καρκίνου και των οικογενειών τους μέσα από την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης και ανακουφιστικής φροντίδας, την ενημέρωση, την εκπαίδευση, την έρευνα και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών.

Στο πλαίσιο των δράσεων του για την ενημέρωση του κοινού ξεκίνησε με επιτυχία τις συναντήσεις έμπνευσης και παρακίνησης #ΆκουΤοΣώμαΣου για το ευρύ κοινό. Στόχος είναι να εμπνεύσει το κοινό για να προσαρμόσει στην καθημερινότητά του καλύτερες συνήθειες.

Το ανθρώπινο σώμα, επικοινωνεί τις ανάγκες του, στέλνει καθημερινά μηνύματα και προειδοποιεί. Ενεργοποιώντας τις αισθήσεις, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει ότι, το να ακούμε το σώμα μας και να το φροντίζουμε είναι ένδειξη αγάπης με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της υγείας και ευεξίας μας. Σε αυτή τη σειρά ανοιχτών συζητήσεων, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου έχει ως σκοπό να εμπνεύσει το κοινό ώστε ο κάθε ένας ξεχωριστά να εργαστεί προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Σύμφωνα με έρευνες, αρκετές ασθένειες αποτελούν άμεση συνέπεια των συνηθειών. Ακολουθώντας τα συναισθήματα και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα σημάδια που δίνει το σώμα , μπορεί να γίνει η αρχή για ένα νέο διαφορετικό τρόπο ζωής.

Οι ημερίδες του προγράμματος μέσα στο 2024 θα ενεργοποιήσει το κοινό ώστε να επιλέξει στην καθημερινότητά του την δραστηριότητα του και την σωστή διατροφή, να περιορίσει το στρες δημιουργώντας μια θετική προσέγγιση της καθημερινότητας.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου εργαστηρίου με την Κλινική Διαιτολόγο, Αθλητική Διατροφολόγο, Νικολέτα Μιχαηλίδου και τον γυμναστή Μάριο Καλαποδά στο οποίο αναπτύχθηκαν θέματα και ερωτήματα για την καθημερινή άσκηση και διατροφή.

Σειρά παίρνει στις 25 Απριλίου στις 17:00 στην Αροδαφνούσα η συνάντηση με τον Κλινικό Ψυχολόγο Μάρκο και μιλάμε για: «Νου Υγιή και Σώμα υγιές όχι μόνο στην θεωρία.» για εγγραφές και συμμετοχή δηλώστε εδώ.

Υποστηρικτές της δράσης είναι οι εταιρίες Αλέκτωρ , MSD, G.A. STAMATIS & CO LTD., ROCHE.

Χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα Καθημερινή και το ραδιόφωνο Love FM.

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση