ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το κίνημα Οδυσσέα επιβάλλει τη δικτατορία της ορθότητας - Τα κρυφά χαρτιά

Διχασμός στην κοινωνία και ισοπέδωση της δικαιοσύνης με διαχωρισμό στρατοπέδων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΙΩΝ

• Στα απόνερα ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ που προκλήθηκαν από την ΘΕΣΜΙΚΗ σύγκρουση των τιτάνων πνίγεται η κοινωνία, η οποία οδηγείται για άλλη μια φορά να εμπλακεί σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ. Υποχρεωτικά πρέπει να τοποθετηθείς σε στρατόπεδο, διαφορετικά θα συμπαρασυρθείς από υπονοούμενα, υποψίες και λοιπά φληναφήματα που κυριάρχησαν στην πολιτική σκηνή του τόπου. Ο φανατισμός που διεσπάρη με τον διαχωρισμό σε στρατόπεδα Εισαγγελέων και Ελεγκτών, μάλλον περιπλέκει την κατάσταση και δεν αφήνει κανένα να αντιληφθεί ότι αν φοράς χρωματιστά γυαλιά ή μάρκας ΟΔΥΣΣΕΑ ή ΣΑΒΒΙΔΗ-ΑΓΓΕΛΙΔΗ δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις αντικειμενικά την κατάσταση…

• Η ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ που προκλήθηκε ιδιαίτερα από τον ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – εμείς το προσομοιάζουμε με κίνημα-που περιστοιχίστηκε γύρω από τον Γενικό Ελεγκτή, προκαλεί ανησυχία και τρόμο. Μα το θέμα είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και δεν χρειάζεται νομικές γνώσεις υψηλού επιπέδου για να το αντιληφθεί οποιοσδήποτε. Όλοι μας αν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με κάποιον συμπολίτη μας και θεωρούμε ότι τσαλαπατά τα δικαιώματα μας, ότι συνεχώς επιδίδεται σε ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ που μας προσβάλει, μας θίγει και μας εξευτελίζει τόσο εμάς όσο και την οικογένεια μας στην κοινωνία, θα προσφύγουμε πάραυτα και ανυπερθέτως στην δικαιοσύνη; Ε, μα τι είναι όλος αυτός ο συρφετός που προκλήθηκε από την προσφυγή του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ στο Ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο; Ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε να αποφανθεί η αδέκαστη δικαιοσύνη; Προς τι όλος αυτός ο ΠΟΛΕΜΟΣ; Προτιμούσαν κάποιοι να συντηρούν την διαμάχη για να πουλούν ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ως προστάτες των θεσμών;

Ο ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΕΣΚΑΜΜΕΝΑ

• Ξέρετε εμείς μπορεί να μην θεωρούμαστε από τους στενούς φίλους του ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, γιατί ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποζητήσαμε να μας δίνει πληροφορίες έναντι δημοσιευμάτων, ούτε πρώην υφιστάμενοι του, που μας στήριξε σε περιόδους που μας καταδίκαζε το δικαστήριο και με αντάλλαγμα να δημιουργήσουμε σελίδες στήριξης του, αλλά στεκόμαστε απέναντι του όπως και σε όλες τις εξουσίες, πάντα με ΣΕΒΑΣΜΟ. Ιδιαίτερα στον Γ. Ελεγκτή δεν ασκήσαμε ΟΥΔΕΠΟΤΕ σκληρή κριτική – όπως συμβαίνει με όλους τους άλλους εξουσιαστές που τους πυροβολούμε ανηλεώς - αλλά πάντα επισημαίναμε ότι κατά την ρήση της ελληνικής γραμματείας « ξεπέρασε πολλές φορές τα ΕΣΚΑΜΜΕΝΑ (άνθρωπος που ξεπερνά τα όρια, φτάνει στα άκρα, το παραξηλώνει, το παρατραβά ) αναμειγνυόμενος και προκαλώντας αναταραχή, ενίοτε και στιγματίζοντας ανθρώπους και θεσμούς, προτού καν ξεκαθαρίσει η κατάσταση και διαφανεί η ορθότητα των θέσεων του.

• Αρκετοί άνθρωποι ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ και από τις αποκαλύψεις Οδυσσέα Μ. που εκ των υστέρων αποδείχθηκαν ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ. Αν σου μείνει όμως η τάτσα ποιος ασχολείται; Σε ένα ρόλο ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΤΗ που καλλιέργησαν φυσικά οι πάντα αχάπαροι πολιτικοί-βουλευτές με την συνδρομή και των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, έφθασε στο σημείο να λειτουργεί ως παράλληλη εξουσία που διοικεί τον τόπο με τις αποφάσεις του. Κι όλα αυτά γιατί ο Οδυσσέας Μ ήταν πάντα ΟΡΘΟΣ και ουδέποτε έκανε λάθος προσέγγιση, παρά μόνο οι υπόλοιποι, είναι άπαντες ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ.

Ο ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ; ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΩΣΑΝΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ

• Ε, την επονομαζόμενη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ που επιχειρούν να επιβάλουν ορισμένοι δημοσιογράφοι, κάποιοι υφιστάμενοι του και ορισμένοι πολιτικοί του φίλοι, θα πρέπει όσοι απέμειναν σ’ αυτό τον τόπο να σκέφτονται, να μην συμπλέουν μαζί με τον εν λόγω ΕΣΜΟ, αλλά να της αντισταθούν κυρίως για λόγους Δημοκρατίας και διαφύλαξης του τελευταίου αναχώματος που έμεινε στην κοινωνία, της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Αν ισοπεδωθεί από το ΚΙΝΗΜΑ ΟΔΥΣΣΕΑ και η δικαιοσύνη τότε ΚΑΗΚΑΜΕ σ’ αυτό τον τόπο. Καλά ο φίλος του Οδυσσέα Μ., ο τέως Γ. Εισαγγελέας ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ στο δικαστήριο ζητώντας την ΑΠΟΛΥΣΗ του Βοηθού Γ. Εισαγγελέα ΡΙΚΚΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ, οι ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ δεν μπορούν να το κάνουν; Όζει δικτατορίας αυτή η προσέγγιση ή αν προτιμάτε όπως λένε και στο χωρκό του Οδυσσή μας «εν της παπαθκιάς τα ξύλα τωρά;)

• ΛΙΒΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ από δημοσιογράφους και έντυπα εκμεταλλευόμενο τις συγκυρίες, αλλά και το ΦΟΒΟ που ενέσπειρε το κίνημα Οδυσσέα, που αποτελείται και από κάποιους ΒΕΔΟΥΙΝΟΥΣ της πολιτικής (Ειρήνη Χ. – Περδίκης - Ατταλίδου) επιχειρεί να πείσει την κοινωνία εκ των προτέρων για τις προθέσεις οποιουδήποτε. Αν δεν έχουν στοιχεία και δεν έχουν γερή και δεμένη την υπόθεση, όπως λένε στην νομική αργκό οι ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ας επωμιστούν αυτοί τα επίχειρα της πράξης τους. Γιατί ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ οι κινηματίες ΟΔΥΣΣΕΙΣ και συμπεριφέρεστε σαν ΚΥΚΛΩΠΕΣ. Ειρήσθω εν παρόδω, να επισημάνουμε ότι η ΞΥΠ γνωρίζει περί της στροφής 180 μοιρών που φιλελεύθερα έκαναν αρκετοί το τελευταίο διάστημα και από τα «ΩΣΑΝΝΑ κατέληξαν στο ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ». Όλα αυτά ελέω απόρριψης διορισμού για την κυρία που ήθελε να γίνει Προεδρίνα έστω και στα σχολεία. Τι τραβάμε με τον ΝΑΡΚΙΣΣΙΜΟ και την ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ…

ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

• Σε σχέση με την υπόθεση, όσοι μας παρακολουθούν, επισημάναμε ότι η πλευρά των Εισαγγελέων ετοίμασε ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ κατά του Γ. Ελεγκτή, με τις πληροφορίες της ΞΥΠ να επιμένουν ότι οι κατηγορίες που εμφανίστηκαν στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, ΩΧΡΙΟΥΝ ή αν θέλετε προσομοιάζουν με χάδια, μπροστά στον ΠΕΛΕΚΥ όσων (στοιχείων-κατηγοριών) διαθέτουν στην φαρέτρα τους. Φυσικά δεν θα τα γνωστοποιήσουν στους αντίδικους τους, αλλά θα τα παρουσιάσουν στο δικαστήριο οι δικηγόροι των Εισαγγελέων, ήτοι ο ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΙΑΝΤΗΣ (γραφείο Λ. ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ) προς έκπληξη όλων. Όπως σημειώσαμε θα παρουσιάσουν και ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ πλειάδα κρατικών αξιωματούχων, έτσι ώστε να τεκμηριώσουν την θέση τους.

• Από πλευράς τους οι δικηγόροι του ΟΔΥΣΣΕΑ Μ., ενδεχομένως να μην ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ και την ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΡΡΟΗ πληροφοριών στον τύπο, αφού φοβούνται ότι ενδεχομένως να φέρει αντίθετα αποτελέσματα στην κοινή γνώμη, όπως υποψιών ότι φωνάζουν για να καλύψουν κενά – αδυναμίες, παρά να δημιουργήσει κύμα συμπαράστασης στο κίνημα Οδυσσέα, διαθέτουν τα δικά τους όπλα και κυρίως περιμένουν το κατηγορητήριο για να ετοιμάσουν υπεράσπιση. ΟΙ ΤΖΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ-ΠΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, μάλλον αντιμετωπίζουν την δίκη ως μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ και ενδεχομένως και το κερασάκι στην τούρτα της δικηγορικής τους καριέρας.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ όπως την χαρακτηρίσαμε ή αν προτιμάτε η ΣΤΙΓΜΗ που θα καταγραφεί στην ιστορία ως ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για τους θεσμούς, αναμένεται να τραβήξει σε μάκρος και θα χρειαστούν γερά νεύρα και κυρίως γερό στομάχι, από τους εμπλεκόμενους για να αντέξουν. Εμείς καθίσαμε στην ΑΡΕΝΑ και θα παρακολουθήσουμε την ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ. Όσον αφορά περί των χρημάτων που θα σπαταληθούν να επισημάνουμε ότι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι ΑΚΡΙΒΟ ΣΠΟΡ , οπόταν και πληρώνεται αναλόγως… Και φυσικά οι θεατές – στην προκειμένη οι μακάκες φορολογούμενοι-θα πληρώσουν ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

• ΥΓ: Ας τα ξεχάσουμε όμως όλα αυτά. Πίκρες-εγωπάθειες-χρήμα-ΕΞΟΥΣΙΑ- ναρκισσισμούς-ΦΘΟΝΟ και να επικεντρωθούμε στο νόημα των ΑΓΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. Όποιος καταφέρει να νοιώσει πραγματικά ΤΑ ΘΕΙΑ ΠΑΘΗ τότε η ψυχή του θα καταλαγιάσει και θα δεχθεί το νόημα της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν σε όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X