ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΒΟΛΤ-άρουν με ΑΚΕΛικούς δίνουν πρωτιά στον ΔΗΣΥ - Περίεργος ρόλος Μαυρογιάννη

ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες-ΛΟΑΤΚΙ-τεκνοθετημένοι-ακροαριστεροί αφαιρούν ποσοστά από ΑΚΕΛ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Ελπίζουμε να επέλθει και η σωτηρία των ψυχών μας και σωματική υγεία για όσους ταλαιπωρούνται.

• Υποχρεωτικά, μετά από την Μεγάλη και Αγία Βδομάδα, θα προσγειωθούμε στα γήινα και στα καθημερινά. Στα μικρά και ευτελή προφανώς ξεχνώντας την Θυσία του Χριστού για όλους εμάς ή παραγνωρίζοντας τα εγκώμια του ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΘΡΗΝΟΥ. Ειδικότερα για συγκεκριμένους της νέας τάξης δικαιωματιστών που παραγνωρίζουν την Αγάπη της Μάνας, όπως εκφράζεται με τα λόγια της Παναγίας προς το Τέκνον Της και θέλουν να την υποκαταστήσουν - αντικαταστήσουν με κάτι συναφές εις διπλούν τους επαναλαμβάνουμε τα εγκώμια: «Ω, γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατον μου τέκνον, που έδυ σου το κάλλος; Ω φως των οφθαλμών μου, γλυκύτατον μου τέκνον, πως τάφον των καλύπτει;»

ΒΟΛΤ ΚΑΙ Τ/Κ ΨΗΦΟΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΕΛ

• Λοιπόν προχωράμε με τους συντρόφους του ΑΚΕΛ (παραμύθι ότι δεν είναι ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ οι αριστεροί) και λοιπές ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ (ΜΩΒ ορισμένες και άλλες πολύχρωμες) που φύτρωσαν δίπλα από το ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΝΤΡΟ και ενέσπειραν ζιζάνια, τα οποία προκαλούν προβλήματα στην κάρπωση και αν δεν ψεκαστεί γρήγορα, τότε δεν θα παράγει καρπούς, τους επονομαζόμενους ψηφαλάκια, κατά τα ρεπανάκια. Κάπως έτσι και στο κόμμα της αριστεράς, όπου διαφαίνεται από τις δημοσκοπήσεις ότι η ΠΡΩΤΙΑ για το ΑΚΕΛ εξαρτάται κυρίως από δυο παράγοντες. Αφενός η προσέλευση των Τουρκοκυπρίων στις Ευρωεκλογές και αν προσφέρουν σημαντικό ποσοστό στο κόμμα, έστω και αν τους πάρει ο αποδιοπομπαίος ΝΙΑΖΙ, και αφετέρου το ποσοστό που θα καταλάβει το ΒΟΛΤ που ως επί το πλείστον το υφαρπάζει από το ΑΚΕΛ.

• Κι αν με τους Τ/Κ ο Γενικός Γραμματέας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και η υπόλοιπη ηγεσία του κόμματος, ευελπιστεί ότι μέσω της πίεσης-πρέσινγκ που βάζουν στον υποψήφιο τους ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ και άλλων επαφών που έχουν κάνει με Τ/Κ κόμματα οι αδελφοί τους -οι οποίοι κατοικούν στα σπίτια Ε/Κ στον βορρά- θα ΔΕΗΣΟΥΝ να βοηθήσουν το ΑΚΕΛ, τα πράγματα με το VOLT καθίστανται από δύσκολα έως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

ΟΥΤΟΠΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΔΕΣ

• Οι δημοσκοπήσεις που είναι ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ στα συρτάρια των γραφείων του ΣτεφΣτεφ, παραπέμπουν σε ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ αριστερών προς το νεοσυσταθέν κόμμα, ιδιαίτερα από τα επονομαζόμενα από την στήλη ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ (όσων δηλαδή εκκολάφθηκαν πολιτικά και έγιναν αναγνωρίσιμοι, λόγω της παρουσίας τους στον προεκλογικό αγώνα των Προεδρικών εκλογών δίπλα από τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ) και από όλους εκείνους που ανήκουν στο στρατόπεδο του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ. Ως επί το πλείστον οι ΔΥΟ εν λόγω δεξαμενές ψήφων, τροφοδοτούσαν το ΑΚΕΛ με ψηφοφόρους οι οποίοι πίστευαν στις θέσεις του ΑΚΕΛ στο Κυπριακό και γειτνίαζαν ιδεολογικά, πολιτικά και κοινωνικοοικονομικά.

• Ακόμη κατά τον κόκκινο πράκτορα της ΞΥΠ η απελπισία της ηγεσίας του ΑΚΕΛ έγκειται και στο γεγονός ότι η δημιουργία της ούτω καλούμενης «κοινωνικής συμμαχίας» αποτελεί άλλη μια ΦΡΟΥΔΑ ΕΛΠΙΔΑ, πυροτέχνημα και ΟΥΤΟΠΙΑ ότι θα ελκύσει το κόμμα ψηφοφόρους από άλλους πολιτικούς χώρους. Αν εξαιρεθούν κάποιοι ΟΡΦΑΝΟΙ πολιτικά και κομματικά που ψάχνουν στέγη και ούτως ή άλλως δεν είναι παρά μερικές εκατοντάδες, το κόμμα με το εν λόγω πολιτικό τρικ, ήτοι μετεξέλιξης των ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ρε κοκκινογούλια μου μπας και σας μάτιασε η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ αφού καταργείται τη στέγη της;) δεν κατάφερε να προσθέσει οτιδήποτε σημαντικό.

ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΥΩΠΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ

• Προφανώς και οι ΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ-ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ και οι άλλοι κόκκινοι ηγέτες θα πρέπει να παραδεχθούν και την πολιτική τους ΜΥΩΠΙΑ (θα είναι αρκετών βαθμών) ή αν προτιμάτε η ελλειμματική ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους αντίληψη, αφού στήριζαν - προώθησαν και ανέδειξαν ορισμένα αστέρια, όπως η ΑΛΑΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, που πλέον καθίστανται αντίπαλοι τους και τους απορροφά ψήφους και πρωτιά. Όπως φυσικά και με τα ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ που από την πολιτική αφάνεια, τους εμφάνισαν στην πολιτική σκηνή, όπως π.χ την ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΡΡΑ, η ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και άλλους που αν δεν ήταν το ΑΚΕΛ, μάλλον θα έδιναν διαλέξεις σε συγκεντρώσεις ομοϊδεατών τους και θα οραματίζονταν την ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ...

Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ 2028 ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ φωτο ΒΟΛΤαικούς

• Στην εξίσωση το ΑΚΕΛ δεν προσθέτει καθόλου το ρόλο του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος δεν ΚΑΤΑΦΕΡΕ να πείσει τους συναγωνιστές του και τα πολιτικά του παιδιά( επονομαζόμενα και Μαυρογιαννούθκια) να συμπλεύσουν με το κόμμα, που τον έριξε στην μάχη των Προεδρικών εκλογών. Ουσιαστικά προσφέρει στο ΑΚΕΛ μόνο μερικές δεκάδες ψήφους. Παρά μόνο συνεχίζει να παρουσιάζεται ως φίλος του ΑΚΕΛ προφανώς για να κλείσει την θέση και για τις Προεδρικές εκλογές του 2028, ευελπιστώντας να πάρει εκ νέου το ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΙΣΜΑ. Ρε μπας και σας παίζει πολιτικά παιχνίδια; Στήνει το ΒΟΛΤ για να σας πιέσει να τον υποδείξετε εκ νέου για την Προεδρία; ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ο ΜπλακΤζον. Ουάου το αγόρι εκ Αγρού… Τελικά τα Μαυρογιαννούθκια αναβιώνουν τους ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΜΩΒ (χρώμα φωτο ΒΟΛΤαικών) ΙΠΠΟΥΣ.

• Σε σχέση με το ΒΟΛΤ να επισημάνουμε ότι το ψηφοδέλτιο του προσομοιάζει ωσάν και το ΑΚΕΛ να κατεβάζει δεύτερη ομάδα στις Ευρωεκλογές, αφού όλοι τους είναι κόκκινοι και προέρχονται από το κόμμα της αριστεράς, μόνο που ανήκουν στην ειδική κατηγορία των ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδων. ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ, στηρίζεται αναφανδόν διαχρονικά από το ΑΚΕΛ (βιβλία-διαμάχη με ΝΙΚΑΡΟ), Η ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, θυγατέρα Γιώργου - Αντρούλλας Βασιλείου που επωφελήθηκαν τα μέγιστα από αριστερούς. ΛΥΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, αδελφότεκνη του πρώην Υπουργού Παιδείας επί κυβέρνησης Χριστόφια ΑΝΤΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ κόκκινο παιδί ακραιφνές ΝΑΙΝΑΙΚούδι. Ε, πώς να το κάνουμε. Πρόκειται για το αντιΑΚΕΛ.

ΛΟΑΤΚΙ-ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΞΕΜΠΑΡΓΚΟΙ-ΤΕΚΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ-ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Άσε που το ΒΟΛΤ παίρνει και άλλους ιδιαίτερους ψήφους από το ΑΚΕΛ, όπως την συνομοταξία των ΛΟΑΤΚΙ και λοιπών ζογκλέρ των φύλων που θέλουν γάμους και τεκνοθεσίες (οι τεκονθετημένοι το μόρφωμα που περιγράφει η στήλη) , ακτιβιστές που υποστηρίζουν ανοιχτά σύνορα, ακροαριστερούς που διαδηλώνουν υπέρ μεταναστών και ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΞΕΜΠΑΡΓΚΟΥΣ που αγανάκτησαν με το ΑΚΕΛ και άλλους τέτοιους που είναι κρυφοί ψήφοι και τους έπαιρνε το κόμμα της αριστεράς. Άστε που ο κίνδυνος για το ΑΚΕΛ τείνει να μετεξελιχθεί ως άλλη μια ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (μάλλον με ανοικτές πληγές προσομοιάζουν), όπως την αντίστοιχη ΟΜΟΝΟΙΑ 29 Μ (καμία σχέση φυσικά με ΒΟΛΤ όπως και ουδεμία ψήφο θα πάρουν απ’ αυτούς) αφού αν στις Ευρωεκλογές ξεπεράσει το 3 %, τότε θα ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ στο πολιτικό σκηνικό και τρέχα ΣτεφΣτεφ μου να κλείσεις άλλη τρύπα. Γιατί θα αποκτήσει νόημα η ψήφος στο ΒΟΛΤ αφού θα μπορούν στις Βουλευτικές εκλογές του 2026 να εισέλθουν στην Βουλή και να ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ το κόκκινο κόμμα.

Η ΑΠΟΣΑΡΘΡΩΜΕΝΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΟΙ ΥΠΝΩΤΤΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΗΣΟΚ

• Μα πλέον είναι αργά. Συνεχίστε να ΚΟΙΜΑΣΤΕ στην κόκκινη πολυκατοικία, κυρίως οι ΥΠΝΩΤΤΟΝΤΕΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ του Οργανωτικού του κόμματος. Ξύπνα Κ. Οργανωτικέ ΧΑΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΕ. Συντοπίτη σου είπαν ότι θα κάνεις επιδερμίδα και κοιμάσαι ολημερίς στην ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ μαζί με τους άλλους έμμισθους του κόκκινου στρατού; Με ΑΠΟΣΑΡΘΡΩΜΕΝΗ έως ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ, με κομματικό μηχανισμό που είναι μόνο για φρου-φρου κι αρώματα και σόου με κοστουμάκια σινιέ, κυριλέ αμάξια, διακοπές πολυτελείας πως δύναται να πολεμηθούν οι ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ; Το μέτρο σύγκρισης ή η επίκληση της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ.

• Όταν απέδρασαν το 1990 από το ΑΚΕΛ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Ζιαρτίδης - Δίγκλης - Φάντης - Ντ. Κωνσταντίνου Καννάουρος - Παπαπέτρου κ. ά) ενεργοποιήθηκε ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ και τους ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ, αφού στις βουλευτικές εκλογές του 1996 πήραν μόνο 1.44 %. Τώρα κάποια άγουρα κοριτσάκια της πολιτικής (Ανδρομάχη-Λύσια) μια φωνασκούσα κυρία ΑλΑττα και αρκετοί ονειροπαρμένοι ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες, ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ την ευκαιρία του ΑΚΕΛ για να πάρει την ΠΡΩΤΙΑ. Και ακόμη να πεταχτούν όλοι από την ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ και μας παριστάνουν τους ΤΙΤΑΝΕΣ της πολιτικής. Ε, μα τα χάπια μου τα Σοβιετικά, τα κόκκινα με το σφυροδρέπανο. Κι όλα αυτά δίνουν ανάσες ζωής, μάλλον οξυγόνο, στον κατακερματισμένο ΔΗΣΥ και στην ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ε, ρε γλέντια στις 9 Ιουνίου. Που θα επιχειρούν να μας παρουσιασθούν ΝΙΚΗΤΕΣ αν και δεύτεροι και με ποσοστό 22%..

• ΥΓ. Επίκαιρο για τους Τουρκολάγνους και όσους θεωρούν ότι μπορούν να συμφωνήσουν με την Τουρκία την όποια λύση. Μετέτρεψαν σε τζαμί καταπατώντας τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ των Ελλήνων την Μονή στην Χώρα . Ακόμη και για την επίσκεψη ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στις 13 Μαΐου και την συνάντηση με Ερντογάν δεν τήρησαν τα προσχήματα. Έστω και αν ο Μητσοτάκης προωθεί ως δόγμα πλέον το «άλλο Ελλάδα άλλο Κύπρος» για να προσφέρει δώρα στον Τούρκο φίλο του.

• ΥΓ. Προφανώς αντιλήφθηκαν όλοι ότι πλέον η κατάσταση με τους Σύρους ξέφυγε μετά και τους καυγάδες στην Στασικράτους Ανησυχεί κάποιος ή επηρεάστηκαν από τις διαδηλώσεις ακροαριστερών που θέλουν ανοικτά σύνορα για μετανάστες;

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X